Vouwwand

Met een vouwwand van Bohaco creëer je een maximale doorgang. Zo realiseer je een optimale overgang tussen binnen en buiten. Met het Nederlandse klimaat dat steeds warmer wordt, zorg je er met een vouwwand voor dat je woonkamer of keuken ’s zomers fungeert als een “buitenkamer”. In de andere seizoenen geniet je van optimaal zicht op je tuin met een comfortabel binnenklimaat.

Vouwwanden van Bohaco kenmerken zich door gebruiksgemak en laten zich eenvoudig in- en uitklappen. De aluminium kozijnen waarvan de vouwwand gemaakt is, worden gedraaid zodat ze haaks op de geleider staan.

 

Hoge isolatie met Bohaco-vouwwand

Vervolgens worden de puien in een pakket naar de zijkant geschoven. De geleider is verzonken en vlak, waardoor een obstakelvrije doorgang ontstaat. Daardoor creëer je een maximale open ruimte. Het comfort van de aluminium vouwwanden van Bohaco komt door de hoge isolatiewaarde van de profielen en het glas. Daarmee is het naast een esthetische ook een duurzame keuze. Bovendien zijn aluminium vouwwanden van Bohaco voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Projecten

Inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest-pagina. Prachtige ontwerpen en innovatieve ideeën voor een warme en sfeervolle woning.