Vouwwand

Met een vouwwand van Bohaco creëer je een maximale doorgang. Zo realiseer je een optimale overgang tussen binnen en buiten. Met het Nederlandse klimaat dat steeds warmer wordt, zorg je er met een vouwwand voor dat je woonkamer of keuken ’s zomers fungeert als een “buitenkamer”. In de andere seizoenen geniet je van optimaal zicht op je tuin met een comfortabel binnenklimaat.

Vouwwanden van Bohaco kenmerken zich door gebruiksgemak en laten zich eenvoudig in- en uitklappen. De aluminium kozijnen waarvan de vouwwand gemaakt is, worden gedraaid zodat ze haaks op de geleider staan.

 

Hoge isolatie met Bohaco-vouwwand

Vervolgens worden de puien in een pakket naar de zijkant geschoven. De geleider is verzonken en vlak, waardoor een obstakelvrije doorgang ontstaat. Daardoor creëer je een maximale open ruimte. Het comfort van de aluminium vouwwanden van Bohaco komt door de hoge isolatiewaarde van de profielen en het glas. Daarmee is het naast een esthetische ook een duurzame keuze. Bovendien zijn aluminium vouwwanden van Bohaco voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Voordelen van de vouwwand

We hebben een aantal voordelen van onze vouwwanden op een rijtje gezet:

  • Persoonlijk design
  • Decoratieve elementen toepasbaar
  • Optimale isolatie en duurzaamheid
  • Vervaging grens tussen binnen en buiten je woning
  • Beste hang- en sluitwerk

Onderhoud van de vouwwand

Om ervoor te zorgen dat je vouwwanden netjes en functioneel blijven, heeft Bohaco handige tips en services voor onderhoud. De vouwwanden vergen weinig onderhoud, maar een beetje regelmatig nakijken en simpel verzorgen kunnen echt een verschil maken voor de levensduur. Ontdek hoe je jouw vouwwanden top houdt met onze makkelijke onderhoudstips en ondersteuning.

Projecten

Inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest-pagina. Prachtige ontwerpen en innovatieve ideeën voor een warme en sfeervolle woning.

Wat is belangrijk bij het kopen van vouwwanden?

Het kiezen van een betrouwbare leverancier is belangrijk bij de aanschaf van vouwwanden.  Een goede leverancier zorgt niet alleen voor kwaliteitsproducten, maar biedt ook ondersteuning bij vragen of eventuele problemen. Hulp is beschikbaar tijdens de montage en als nodig, kun je uitgaan van snelle assistentie. Vouwwanden van hoge kwaliteit isoleren goed en zijn voorzien van beveiliging tegen inbraak. Omdat vouwwanden kopen een investering is, adviseren we een showroom te zoeken om advies te krijgen over opties die aansluiten bij jouw wensen.

Waarom vouwwanden kopen bij Bohaco?

  • 45 jaar kennis en ervaring
  • Gratis én eerlijk advies
  • Eigen productie, montage en service
  • Verzekerd van constante en hoge kwaliteit