Serviceaanvraag

Heeft u in het verleden een product bij ons gekocht en loopt u tegen een probleem aan? Vul de onderstaande serviceaanvraag in. Dan gaan we snel en vakkundig met een oplossing aan de slag.

We streven er naar om uw aanvraag binnen twee werkdagen in behandeling te nemen. Heeft u sneller een antwoord nodig? Bel dan naar onze showroom (077 396 11 22), onze adviseurs staan u graag te woord.

Heeft u een product van een andere leverancier dat niet meer naar wens functioneert? Geef dit dan duidelijk aan. We bekijken dan in overleg of we iets voor u kunnen betekenen.

Als u naar de vestiging in Meijel belt is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Bohaco als telefoniste en service medewerkster.

Een leuke afwisselende baan waarbij ik vaak het eerste aanspreekpunt ben voor de klanten. Niet alleen omdat ik de telefoon beantwoord, maar ook de klanten mag verwelkomen in onze showroom in Meijel. Doordat de meeste collega’s al vele jaren bij Bohaco werken, is er enorm veel ervaring en vakkennis binnen het bedrijf waar ik graag gebruik van maak.

Ine Verhaag

Telefoniste en service medewerkster, Bohaco Meijel


Bericht

Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief

Upload eventueel foto's of een document om uw bericht te verduidelijken.
(Max. 3mb per bestand)


Showroom Bohaco Meijel

Bosrand 7
5768 RZ Meijel

Showroom Bohaco Den Bosch

Orthen 24-26
5231 XS ‘s-Hertogenbosch

Showroom Bohaco Waalwijk

Cartografenweg 14
5141 MT Waalwijk

Showroom Bohaco Weert

Roermondseweg 58
6004 AT Weert

Showroom Bohaco Geleen

Rijksweg-Centrum 55a
6161 EC Geleen

Showroom Bohaco St. Agatha

Liesmortel 9a
5435 XH St. Agatha