Serviceaanvraag

Heeft u in het verleden een product bij ons gekocht en loopt u tegen een probleem aan? Vult u alstublieft onderstaande serviceaanvraag in. Dan gaan we snel en vakkundig met een oplossing aan de slag. We streven er naar om uw aanvraag binnen twee werkdagen in behandeling te nemen. Heeft u sneller een antwoord nodig? Bel dan naar onze showroom (077 396 11 22), onze adviseurs staan u graag te woord.

Bent u geen klant of heeft u producten die niet zijn geleverd en gemonteerd door Bohaco? Dan moeten wij u helaas teleurstellen. We proberen onze klanten zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen. Wegens de grote drukte hebben wij geconcludeerd dat dit niet lukt wanneer we service aannemen van producten die niet door ons zijn geleverd.

Tarieven en betalingen

Valt uw servicegeval binnen de garantie? Dan is reparatie vaak kosteloos. Is garantie niet van toepassing? Dan hanteren wij een uurtarief van € 72,60 per uur (per monteur, gefactureerd per 15 minuten), voorrijkosten* afhankelijk van het werkgebied en eventuele kosten van onderdelen.

Een kostenindicatie van reparatie ontvangt u ter plaatse van de monteur. Besluit u niet tot reparatie over te gaan? Dan betaalt u enkel voorrij- en onderzoekskosten op basis van uurtarief. U betaalt middels een factuur die u achteraf ontvangt. De genoemde tarieven zijn inclusief B.T.W.

*Voorrijkosten werkgebieden:
Gebied 1, € 30,25: Beringe, Egchel, Grashoek, Heibloem, Helden, Helenaveen, Heusden, Koningslust, Meijel, Neerkant, Ospel, Panningen, Roggel.
Gebied 2, € 48,40: Asten, Baarlo, Deurne, Evertsoord, Haelen, Heythuysen, Kessel, Leveroy, Liessel, Maasbree, Nederweert, Nederweert-Eind, Neer, Sevenum, Someren, Someren-Eind.
Gebied 3, € 60,50: Overige

Vul het formulier s.v.p. zo volledig mogelijk in.

  ---

  GEGEVENS SERVICEGEVAL

  Toelichting

  Upload foto's van het servicegeval.
  (Zoals binnen- en buitenzijde, detail en overzicht) (Max. 3mb per bestand, max. 7mb in totaal. Mocht u problemen hebben met het uploaden van bestanden, neem dan telefonisch contact op.)  ---

  UW GEGEVENS

  Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief

  Ik heb de tarieven gelezen en ga hiermee akkoord.*
  Showroom Bohaco Meijel

  Bosrand 7
  5768 RZ Meijel

  Showroom Bohaco Den Bosch

  Orthen 24-26
  5231 XS ‘s-Hertogenbosch

  Showroom Bohaco Weert

  Roermondseweg 58
  6004 AT Weert

  Showroom Bohaco St. Agatha

  Liesmortel 9a
  5435 XH St. Agatha