Overkappingen

Overkappingen – uit welke soorten kan ik kiezen?

Een overkapping van Bohaco onderscheidt zich van andere overkappingen op een belangrijk punt. Ze zijn van de allerhoogste kwaliteit. Met een luxe overkapping verhoogt u in grote mate uw woongenot en creëert u een ideale overgang tussen uw woning en tuin. Een maatwerk aluminium overkapping van Bohaco is weliswaar een kostbare, maar constructietechnisch zeer solide keuze.

Bohaco biedt ruime keuze op het gebied van overkappingen en adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Bohaco biedt ruime keuze op het gebied van overkappingen en adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Maak een afspraak  Bezoek showroom

Soorten overkappingen:

Geïsoleerde aluminium overkapping

Een geïsoleerde aluminium overkapping gebruikt u om een permanente situatie te creëren. Door het toepassen van zonwering, behoudt u ook bij warme zomerdagen een aangenaam klimaat. U heeft bij dit model de mogelijkheid om later alsnog een serre te realiseren door het toevoegen van vaste wanden, een schuifpui of vouwwand.

Ongeïsoleerde aluminium overkapping

Naast een geïsoleerde aluminium overkapping behoort een ongeïsoleerde overkapping van aluminium ook tot mogelijkheden. Dit type is na plaatsing niet meer om te vormen tot een serre. wel is het mogelijk meer beschutting te creëren door toepassing van glazen schuifwanden.

Modulaire overkapping

De modulaire overkapping van Bohaco is een heuse noviteit. Liefhebbers van design zullen de robuuste en rechte uitstraling van dit modulaire systeem zeer waarderen. De modules zijn te koppelen en voor de wanden zijn allerlei opties. Kiest u voor een overkapping aan de woning of gaat u voor een vrijstaand tuinpaviljoen met vlonder?

Misschien bent u ook op zoek naar:

Anti inbraak tips

Anti-inbraak tips

Heeft u het al eens meegemaakt? Een inbraak in uw woning betekent meer dan schade en financieel verlies. Uw gevoel van veiligheid wordt ernstig geschaad en het gevoel van verlies van zaken met emotionele waarde kan zeer ingrijpend zijn. Inbraken in woning komen helaas maar al te vaak voor.

Lees meer