Aanvullende producten – voor uw Bohaco ramen, deuren en serres

Ons assortiment aanvullende producten sluit perfect aan bij uw Bohaco ramen, deuren, serres of lichtstraten. Want met een zonwering, horren, rolluiken of garagedeur maakt u het plaatje pas echt compleet. Het zijn stuk voor stuk duurzame en gebruiksvriendelijke producten die zorgen voor optimaal wooncomfort. Bohaco selecteerde hiervoor betrouwbare leveranciers op basis van jarenlange ervaring en samenwerking. Hierdoor zijn de producten in een grote diversiteit aan kleuren en varianten beschikbaar. Welke uitvoering of kleurstelling u ook kiest, Bohaco zorgt ervoor dat haar aanvullend assortiment zo goed mogelijk aansluit bij uw kunststof of aluminium ramen, deuren of serre.

Voordelen:

  • Sluiten perfect aan bij uw Bohaco producten.
  • Vakkundige montage omdat situatie ter plaatsen bekend is.
  • Kleuren op elkaar afgestemd.

Maak uw droomhuis compleet. Onze adviseurs geven u graag advies over de mogelijkheden in uw situatie.

Maak een afspraak Bezoek showroom

Zonwering

Bohaco biedt een uitgebreid assortiment aan zonwering. Deze aanvullende producten zijn duurzaam en degelijk. Daarnaast zijn ze uitgevoerd met diverse technologieën. Zo zit u met één klik op de knop, in of uit de zon.

Screens
Knikarmscherm
Knikarmscherm
Serre zonwering
Textiele terrasoverkapping

Horren

Geniet optimaal van uw wooncomfort met horren in uw Bohaco ramen en deuren. Horren zijn gebruiksvriendelijke en duurzame kwaliteitsproducten. Zo haalt u alleen frisse lucht naar binnen en houdt u vervelende insecten buiten de deur.

Inzethor
Plissé hordeur
Hordeuren
Hordeur

Rolluiken

Rolluiken zijn ideaal om uw woning te beschermen tegen allerlei invloeden van buiten. Denk aan verduistering voor uw slaapkamer of bescherming tegen wind en regen. Of hun geluidwerende eigenschappen voor een goede nachtrust. Bovendien hebben rolluiken een warmte-isolerende werking in zowel de zomer als de winter.

Voorzetrolluik
Opbouw rolluik
Inbouw rolluik

Garagedeuren

Een garagedeur is vaak een sfeerbepalend element van uw woning. Daarom wilt u dat deze perfect aansluit bij uw kunststof of aluminium ramen en deuren. Door de robuuste constructie zijn garagedeuren bestand tegen weer en wind. Daardoor functioneren ze dag en nacht vlekkeloos.

garagedeuren openslaand
Openslaande garagedeuren
Sectionaal garagedeuren
Sectionale garagedeuren

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor aanvullende producten: