Aluminium overkapping

Aluminium overkapping – voor een exclusieve uitstraling

Met een aluminium overkapping van Bohaco geniet u langer van zomeravonden en laat u uw wasgoed onbezorgd buiten drogen. Met het steeds mildere klimaat in Nederland leven we een toenemend deel van het jaar buitenshuis. Luxe overkappingen verhogen in grote mate uw woongenot en vormen de ideale overgang tussen uw woning en uw tuin. Omdat alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is, adviseert Bohaco standaard de zogenaamde geïsoleerde overkappingen maar ook ongeïsoleerde overkappingen behoren tot de mogelijkheden.

Beide zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Weliswaar een kostbare, maar constructietechnisch zeer solide keuze. Het hele jaar door genieten van extra leefruimte? Zelfs na jarenlang gebruik, vormt Bohaco de geïsoleerde overkappingen nog om tot een serre.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Beide zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Weliswaar een kostbare, maar constructietechnisch zeer solide keuze. Het hele jaar door genieten van extra leefruimte? Zelfs na jarenlang gebruik, vormt Bohaco de geïsoleerde overkappingen nog om tot een serre.

Maak een afspraak  Vraag informatie aan

Vind een showroom bij u in de buurt!
Showrooms

Overkappingen van de hoogste kwaliteit

Met Bohaco overkappingen investeert u in de allerhoogste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg. Het product wordt op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen. Bohaco adviseert standaard de zogenaamde geïsoleerde overkappingen, welke gemaakt zijn van aluminium met isolerend glas. Een investering die zich echter op lange termijn terugbetaald. Het systeem is door het gebruik van deze materialen bestand tegen alle weersinvloeden, zodat u zorgeloos vele jaren geniet van uw investering. Bovendien bouwt Bohaco deze geïsoleerde overkappingen na jaren nog moeiteloos om tot een geïsoleerde serre.

Voordelen glas en zonwering

De mogelijkheid om glas toe te passen door de stevige constructie heeft als voordeel dat u de lichtinval in uw woning optimaal houdt en een heldere doorkijk realiseert. Tot slot zijn de Bohaco overkappingen geschikt om serrezonwering op of onder te monteren, zodat het er ook tijdens de warmste dagen van het jaar goed toeven is.

Voordelen:

  • Optimaal lichtinval
  • Heldere doorkijk naar de sterrenhemel
  • Geschikt voor serrezonwering

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor aluminium overkappingen:

Klanten vertellen, mevrouw Hermsen

Mevrouw Hermsen vertelt over haar ervaring met Bohaco

Mevrouw Hermsen uit Waalre verbouwde haar woning voor een grotere keuken, een bijkeuken en extra ruimte. Uitgangspunt was veel licht en een rechtstreekse verbinding met het terras. Ze koos voor aluminium schuifpuien van Bohaco.

Bel of mail mij terug Lees meer