Openslaande garagedeuren aluminium

Garagedeuren – een sfeerbepalend element voor uw huis

Garagedeuren zijn vaak een sfeerbepalend element van een woonhuis. Daarom wilt u natuurlijk dat deze perfect aansluit bij uw kunststof of aluminium ramen en deuren van Bohaco.

Door de robuuste constructie zijn ze bestand tegen weer en wind en functioneren ze bovendien dag en nacht vlekkeloos. Naast het feit dat zij beschikken over uitstekende uiterlijke aspecten, zijn Bohaco garagedeuren natuurlijk ook duurzaam. Hoewel Nederlandse garages vaak voor opslag gebruikt worden, zijn ze oorspronkelijk bedoeld voor uw auto. Een elektrisch bediende deur biedt in dat geval optimaal bedieningsgemak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor handmatige bediening. Of wanneer u uw garage voornamelijk voor opslag gebruikt, kiest u waarschijnlijk liever voor de brede openslaande deuren. Deze bieden u optimaal gemak én u behoudt nog altijd de mogelijkheid om de garage voor uw auto te gebruiken.

Voor wat betreft design is de keuze ruim. Er zijn diverse RAL kleuren mogelijk, maar ook houtdessins of satin uitstraling.

Let op! Aanvullend assortiment

Bohaco verkoopt (naast haar eigen producten) een aanvullend assortiment om een totaalplaatje te bieden voor u als klant. Heeft u al ramen, een serre of lichtstraat van Bohaco? Dan voorzien wij uw woning graag van een garagedeur.

Hiermee verzekert u zich van:

  • Mooi eindresultaat doordat deze goed aansluit op de Bohaco producten.
  • Vakkundige montage omdat de situatie ter plaatsen bekend is.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Verschillende soorten garagedeuren:

garagedeuren openslaand

Openslaande garagedeuren zijn door Bohaco vervaardigd maatwerk dat perfect aansluit bij Bohaco ramen en deuren.

Een oplossing die weinig ruimte in beslag neemt en een groot gebruiksgemak kent is de sectionaaldeur. Deze deur bestaat uit horizontale panelen die over geleiders door een motor of handmatig naar boven getrokken worden.