Zonwering

Zonwering – met één druk op de knop, in of uit de zon

Zonwering van Bohaco biedt voor iedere situatie een ideale oplossing:

  • Een beschutte plaats uit de zon
  • Beschermen van uw meubilair
  • Handhaven van een heerlijk koel binnenklimaat

Daarom biedt Bohaco u een uitgebreid assortiment zonwering. Stuk voor stuk degelijke en duurzame producten. Uitgerust met geavanceerde technologieën en beschikbaar in een grote diversiteit aan kleuren. Met elektrische zonwering kunt u met één klik in of uit de zon. Dit bedieningsgemak vanuit de luie stoel is een luxe die het gebruiksplezier van zonwering aanzienlijk verhoogt. Voor het allerhoogste comfort kiest u zelfs voor zonwering met verlichting en verwarming.

Let op! Aanvullend assortiment

Bohaco verkoopt (naast haar eigen producten) een aanvullend assortiment om een totaalplaatje te bieden voor u als klant. Heeft u al ramen, een serre of lichtstraat van Bohaco? Dan voorzien wij deze graag van zonwering.

Hiermee verzekert u zich van:

  • Mooi eindresultaat doordat de zonwering goed aansluit op de Bohaco producten.
  • Vakkundige montage omdat de situatie ter plaatsen bekend is.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Verschillende soorten zonwering:

Textiele terrasoverkapping
Textiele terrasoverkapping

Met een textiele terrasoverkapping kunt u optimaal genieten van uw terras. Voor deze textiele terrasoverkappingen heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen en doeken. De zonwering sluit perfect aan bij de Bohaco ramen, deuren en serres en is aan strenge kwaliteitscontrole onderworpen.

Screens
Screens

Zoekt u naar een efficiënte manier om te veel aan zonlicht en warmte buiten te houden, dan kiest u voor screens. Deze screens zijn er in diverse uitvoeringen en zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of gevel.

Knikarmscherm
Knikarmscherm

Met een zonnescherm kunt u optimaal genieten van uw terras. Voor zonneschermen heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen en doeken. De zonwering sluit perfect aan bij de Bohaco ramen, deuren en serres en is aan strenge kwaliteitscontrole onderworpen.

Serrezonwering
Serre zonwering

Wanneer uw serre of overkapping veel in de zon ligt dan is een serrezonwering dé oplossing om toch een aangenaam klimaat te creëren.

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor zonwering: