Rolluiken

Rolluiken – voor extra bescherming van uw woning

Rolluiken zijn ideaal om uw woning te beschermen tegen allerlei invloeden van buiten. Zo kan een rolluik dienen als zonwering, zorgen voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind en regen. Door de hoge geluidwerende eigenschappen van een rolluik, zorgen zij voor een ongestoorde nachtrust. De isolerende werking komt van pas in zowel de zomer als de winter. Rolluiken houden uw woning in de zomer door hun zonwerende eigenschappen heerlijk koel. In de winter zorgen de isolerende materialen ervoor dat de warmte in de woning niet verloren gaat.

Voordelen rolluiken:

  • Keuze uit diverse types rolluiken.
  • Isolerende werking.
  • Handbediening of elektrisch rolluiken.
  • Keuze uit diverse kleuropties.
  • Extra beveiliging tegen inbrekers

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Voordelen rolluiken:

  • Keuze uit diverse types rolluiken.
  • Isolerende werking.
  • Handbediening of elektrisch rolluiken.
  • Keuze uit diverse kleuropties.
  • Extra beveiliging tegen inbrekers

Maak een afspraak  Bezoek showroom

Soorten rolluiken:

Wilt u profiteren van de voordelen van rolluiken, maar heeft u geen rolluiken geplaatst bij de bouw van uw woning? Dan zijn voorzetrolluiken een zeer geschikte optie. Kies voor een vierkante kast of voor een met afgeronde vormgeving.

Wanneer u kiest voor nieuwe ramen dan kunt u rolluiken laten inbouwen of opbouwen. Dit kan bij zowel renovatie als nieuwbouw. De rolluikkast wordt boven het raam geplaatst en kan aan de buitenzijde zelfs volledig aan het zicht onttrokken worden. Met inbouw rolluiken of opbouw rolluiken profiteert u van comfort én design. Zeker wanneer u ook kiest voor elektrische rolluiken.
Een rolpoort is een soort rolluik dat toegepast wordt in bepaalde specifieke situaties. Denk hierbij aan een overkapping of carport die u ’s avonds wilt afsluiten of ruimte in een winkel die ’s avonds afgesloten dient te worden. Een rolpoort kan in bepaalde gevallen ook een praktische oplossing zijn als alternatief voor een garagedeur.

Misschien bent u ook op zoek naar:

Kozijnen renoveren

Kozijnen renoveren? Energiebespaarlening!

Denkt u erover om uw kozijnen te renoveren? Maar kijkt u op tegen de hoogte van de investering? De Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds is een aantrekkelijke mogelijkheid om de investering in energiebesparende Bohaco kozijnen voor uw eigen huis te financieren. Door de maandelijkse betalingen van de lening, spreidt u de kosten over meerdere jaren. En afhankelijk van hoeveel energie u nu verbruikt, is die besparing misschien wel genoeg om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis met aluminium en kunststof kozijnen van Bohaco en investeer slim!

Gratis advies Lees meer