Rolluiken

Rolluiken – voor extra bescherming van uw woning

Rolluiken zijn ideaal om uw woning te beschermen tegen allerlei invloeden van buiten. Zo kan een rolluik dienen als zonwering, zorgen voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind en regen. Door de hoge geluidwerende eigenschappen van een rolluik, zorgen zij voor een ongestoorde nachtrust. Rolluiken houden uw woning in de zomer door hun zonwerende eigenschappen heerlijk koel. In de winter zorgen de isolerende materialen ervoor dat de warmte in de woning niet verloren gaat.

Voordelen rolluiken:

  • Keuze uit diverse types rolluiken en diverse kleuropties.
  • Isolerende werking in zowel zomer als winter.
  • Handbediening of elektrisch rolluiken.
  • Extra beveiliging tegen inbrekers

Let op! Aanvullend assortiment

Bohaco verkoopt (naast haar eigen producten) een aanvullend assortiment om een totaalplaatje te bieden voor u als klant. Heeft u al ramen, een serre of lichtstraat van Bohaco? Dan voorzien wij deze graag van zonwering.

Hiermee verzekert u zich van:

  • Mooi eindresultaat doordat de zonwering goed aansluit op de Bohaco producten.
  • Vakkundige montage omdat de situatie ter plaatsen bekend is.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Verschillende soorten rolluiken:

Voorzetrolluiken
Wilt u profiteren van de voordelen van rolluiken, maar heeft u er geen geplaatst bij de bouw van uw woning? Dan zijn voorzetrolluiken een zeer geschikte optie. Kies voor een vierkante kast of voor een met afgeronde vormgeving.

Inbouw rolluiken
Wanneer u kiest voor nieuwe ramen dan kunt u rolluiken laten inbouwen. Dit kan bij zowel renovatie als nieuwbouw. De rolluikkast wordt volledig aan het zicht onttrokken. Met inbouw rolluiken profiteert u van comfort én design. Zeker wanneer u ook kiest voor elektrische rolluiken.

Opbouw rolluiken
Bij een opbouw rolluik wordt de rolluikkast boven het raam geplaatst. Ook hierbij geniet u van comfort én design. De rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.