Aluminium serre

Wil je uitbouwen of een aanbouw realiseren bij je woning? Overweeg dan eens een aluminium serre van Bohaco. Hiermee vergroot je je huis aanzienlijk en geniet je altijd van een prachtige extra woonruimte.

De traditionele serre is een soort glass house en bestaat uit enkel aluminium profielen gecombineerd met glas. De serre in deze traditionele vorm wordt tegenwoordig steeds minder geplaatst. Toch vormt het een ideale overgang tussen huis en tuin. Hiermee kun je het hele jaar door, ongeacht het weer, van je tuin genieten. Door het vele glas zorgt het overdag voor een prachtige lichtinval in je woning en kun je ’s avonds naar de sterren kijken. Doordat we een constructief sterk aluminium systeem gebruiken, kunnen we alle wensen realiseren. Unieke dakconstructies maken van je serre een architectonisch hoogstandje en voegen echt iets speciaals toe aan je woning.

 

Efficiënt bij Bohaco

Een volledig glazen dak, vaste ramen, tuindeuren, een vouwwand of schuifpui? Je droomserre stel je zelf volgens je wensen samen. Wij zorgen voor de bouwtekeningen, de vergunningen, de productie en de montage. Zo heb je zorgeloos een leven lang plezier van je investering. Met een serre van Bohaco maak je je droomhuis compleet!

 

Voordelen van een serre

  • Duurzaam: Bespaar energie en isoleer je serre goed met recyclebaar aluminium.
  • Ontwerp: Ruim de keuze uit afwerkingen, kleuren en modellen.
  • Ruimte: Creëer een extra woonruimte aan je huis waar je kan ontspannen.
  • Upgrades: Mogelijkheid van het toepassen van persoonlijke stijlelementen zoals zonwering en speciaal glas.
  • Onderhoudsarm: Een lichte reiniging is genoeg om de serre te onderhouden.

Afstemming van de stijl van je aluminium serre

Elke aluminium serre is volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van je woning. Of je nu kiest voor een minimalistisch modern ontwerp of een klassieke uitstraling, wij bieden een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden en kleuren. Onze experts werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de serre perfect aansluit bij je huis. Van de kleur van het frame tot de toevoeging van zonwering; alles is mogelijk.

aluminium serre

Projecten met een aluminium serre

Kies voor een betrouwbare leverancier!

Als je een aluminium serre wilt kopen, is het essentieel om een betrouwbare leverancier te kiezen. Een betrouwbare leverancier levert niet alleen kwaliteitsproducten, maar biedt ook ondersteuning bij vragen en eventuele problemen. Je krijgt hulp tijdens de montage en kunt rekenen op snelle service wanneer dat nodig is. Kwalitatieve aluminium serres bieden goede isolatie en inbraakbeveiliging. Omdat dit een investering is, is het verstandig om een showroom te bezoeken voor advies over de beste opties die aansluiten bij jouw wensen.

Waarom een aluminium serre kopen bij Bohaco?

  • 45 jaar kennis en ervaring
  • Gratis én eerlijk advies
  • Eigen productie, montage en service
  • Verzekerd van constante en hoge kwaliteit