Deuren: binnen wordt buiten

Deuren van Bohaco zijn er in verschillende uitvoeringen en voor allerlei toepassingen. Zo sluiten ze aan bij al je woonwensen. De grens tussen binnen en buiten vervaagt steeds meer. Bohaco heeft een ruime keus aan deuren voor iedere gewenste doorgang. Onze vakmensen vertellen je alles over de technische aspecten en helpen je een keuze te maken.

 

Eigenschappen van de deuren

Onze deuren bieden een aantal voordelen:

 • Erg duurzaam
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hoge isolatiewaarde
 • Optimale inbraakveiligheid
 • Zeer aanpasbaar aan creatieve en persoonlijke wensen

Deuren

Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van je woning en vormt een warm welkom voor jou en je gasten. Naast mooi, moet deze natuurlijk ook veilig zijn. Dat geldt ook voor je achterdeur. Bij Bohaco kies je uit de materialen kunststof of aluminium.

Schuifpuien

Een schuifpui van Bohaco is bijna dorpelloos, waardoor binnen en buiten als het ware in elkaar overlopen. Onze schuifpuien zijn gebaseerd op het hefschuifprincipe. De schuifpuien zijn daardoor door iedereen eenvoudig te bedienen.

Openslaande tuindeuren

Tuindeuren

Tuindeuren van kunststof of aluminium bieden een mooie entree naar je terras of tuin. Met openslaande tuindeuren van Bohaco haal je het buitenleven naar binnen. Een eenvoudige en efficiënte oplossing die past bij vrijwel iedere woning.

Vouwwanden

Met een vouwwand is de doorgang die je kunt realiseren maximaal. Zo realiseer je een optimale overgang tussen binnen en buiten. Vouwwanden van Bohaco kenmerken zich door gebruiksgemak en laten zich eenvoudig in- en uitklappen.

Wat is belangrijk bij de aankoop van een deur?

Als je gaat investeren, is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen. Een goede leverancier biedt niet alleen goede kwaliteit maar biedt ook ondersteuning bij eventuele problemen of vragen. Er wordt geholpen bij de montage en er is gauw assistentie bij omstandigheden. Ook de kwaliteit van het product zelf is belangrijk. Een deur van hoge kwaliteit zorgt voor erg goede isolatie en is voorzien van betrouwbare inbraakpreventie. Omdat het om een behoorlijk investering kan gaan, is het slim om een showroom te bezoeken en je goed te laten informeren over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Duurzame deuren

Onze producten zijn duurzaam mede door de volgende acties:

 • Gevaardigd uit gerecyclede materialen en productieafval
 • Na gebruik volledig te recyclen
 • Tot wel tien keer te hergebruiken
 • Levensduur getest door onafhankelijke instanties

Passend bij je woonstijl

Een deur vormt een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je huis. We hebben een breed assortiment dat goed past bij verschillende woonstijlen, van modern tot industrieel. Elk model is ontworpen om duurzaam en energiebesparend te zijn en past goed bij de look van je woning. Of je nu de voorkeur geeft aan strak aluminium of houtlook kunststof. We zorgen ervoor dat je een deur kiest die past bij jouw interieur, uitstraling en persoonlijke wensen.

Projecten met onze deuren

Inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest-pagina. Prachtige ontwerpen en innovatieve ideeën voor een warme en sfeervolle woning.

Waarom deuren kopen bij Bohaco?

 • 45 jaar kennis en ervaring
 • Gratis én eerlijk advies
 • Eigen productie, montage en service
 • Verzekerd van constante en hoge kwaliteit

Adviesgesprek op locatie of thuis

Wil je meer weten over onze collectie deuren? We nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek, dat zowel in onze showroom als bij jou thuis gehouden worden. Tijdens het gesprek bekijken we samen alle beschikbare opties, evalueren we de kwaliteit van onze producten en geven we specifiek advies over aandachtspunten.