Screens

Screens – makkelijke en efficiënte oplossing

Screens zijn een makkelijk en efficiënte oplossing om zonlicht en warmte buiten te houden. Omdat het doek tussen twee geleiders door voor het raam loopt, is het screen een vlak hangende zonwering. Daardoor bieden screens praktische voordelen:

  • Verlies geen ruimte in uw tuin of terras door de vlakke montage.
  • Dankzij perforaties in het doek kijkt u toch onbelemmerd naar buiten.
  • Elektrische bediening en windvast.
  • Kies de kleur van uw screens, zodat deze past bij de kleuren van uw woning of uw kozijnen.

Er zijn natuurlijk uiteenlopende situaties voor te stellen waarbij een screen de ideale oplossing vormt. Een voorbeeld hiervan is aan scherp beeld op uw computer of televisie of uw interieur beschermen tegen verkleuring. Maar ook uw slaapkamer verduisteren of insecten buiten houden.

Let op! Aanvullend assortiment

Bohaco verkoopt (naast haar eigen producten) een aanvullend assortiment om een totaalplaatje te bieden voor u als klant. Heeft u al ramen, een serre of lichtstraat van Bohaco? Dan voorzien wij deze graag van zonwerende screens. Hiermee verzekert u zich van:

  • Mooi eindresultaat doordat de screens goed aansluit op de Bohaco producten.
  • Vakkundige montage omdat de situatie ter plaatsen bekend is.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Verschillende soorten screens:

De bouwkundige screen van Bohaco wordt meegenomen in het ontwerp van uw woning. Hierdoor is er geen ronde of vierkante kast boven het screen zichtbaar.

Een efficiënte en voordelige oplossing voor uw zonwering, is het voorzet screen van Bohaco. Het screen heeft bovenin een ronde of vierkante kast en geeft een vriendelijke uitstraling.

Een mooi design geeft het product een nog beter aanzicht. Het opbouw screen van Bohaco heeft een recht design. De kast steekt niet uit en zorgt voor een strakke uitstraling.