Kunststof deuren

Kunststof deuren – visitekaartje van uw woning

Bij kunststof deuren van Bohaco kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Deuren vormen immers het visitekaartje van uw woning en moeten daarom natuurlijk vooral mooi zijn. Bohaco biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van een houten deur, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf uitkomst. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan glas in lood.

Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur of achterdeur. Kunststof deuren van Bohaco zijn voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Het hang- en sluitwerk voldoet aan alle gestelde eisen door het politiekeurmerk.

Bel of mail mij terug  Bezoek showroom

Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur of achterdeur. Kunststof deuren van Bohaco zijn voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Het hang- en sluitwerk voldoet aan alle gestelde eisen door het politiekeurmerk.

Maak een afspraak  Vraag informatie aan

Vind een showroom bij u in de buurt!
Showrooms

Keuze voor kunststof of aluminium

Bohaco maakt zowel kunststof deuren als aluminium deuren. Waarom beide? Heel simpel: om voor elk probleem de juiste oplossing te kunnen bieden. Renovatie of nieuwbouw, kunststof of aluminium, Bohaco bewijst al jarenlang duurzame en mooie resultaten te bereiken met haar deuren. Kiest u voor kunststof kozijnen met de uitstraling van hout, dan sluit een kunststof voordeur met houtnerf folie hier perfect bij aan.

Deuren met een luxe paneel

Om uw voordeur werkelijk uniek te maken heeft u bij Bohaco de keuze uit een groot aantal voordeurpanelen. Deze panelen bepalen met hun diversiteit aan vormen, kleuren en soorten glas de uitstraling van uw voordeur. Wilt u het design van uw binnendeuren terug laten komen bij uw voordeur? Of maakt u van uw voordeur een heus kunstwerk, uniek in zijn soort? Aan u de keuze!

Deuren naar uw eigen ontwerp

Naast luxe panelen, kunt u er ook voor kiezen uw achterdeur of voordeur zelf samen te stellen met eenvoudige panelen, stapeldorpels, roedes en glas. Achterdeuren worden altijd op deze wijze opgebouwd. Bij voordeuren is dit een voordelige variant van de luxe vleugeloverdekkende panelen. Vindt u het lastig om zelf iets te ontwerpen? Maak dan uw keuze uit de meest favoriete ontwerpen van onze klanten of geef hier uw eigen draai aan.

Voordelen:

  • Iedere samengestelde deur is uniek
  • Geheel opmaat voor u ontworpen en gemaakt
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Alle voordelen van een nieuwe kunststof deur onder andere inbraakwerendheid en hoge isolatie.

Inbraakwerend beslag

Bij het plaatsen van een nieuwe deur is het belangrijk om na te denken over het hang- en sluitwerk. Kunststof deuren met goed inbraakwerend beslag, zorgen voor een veilige woning. Deuren van Bohaco zijn standaard uitgevoerd met beslag van inbraakwerendheid klasse 2. Dit voldoet aan de eisen gesteld door het politiekeurmerk veilig wonen.

Kortom, voor een veilige en unieke kunststof deur van top kwaliteit bent u bij Bohaco aan het juiste adres.

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor kunststof deuren:

Klanten vertellen, mevrouw Bokhoven

Mevrouw Bokhoven vertelt over haar ervaring met Bohaco

“Ik heb bewust gekozen voor een kunststof voordeur vanwege de voordelen. Nooit meer schilderen én gemakkelijk schoon te maken. Ik had al eerder producten gekocht bij Bohaco en was hier erg tevreden over. De adviseur van Bohaco luisterde goed naar mijn wensen en de montage verliep heel soepel.”

Lees meer