8.9
Gemiddelde uit 616 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

H Antens uit Weert

03-09-2022 | totaal oordeel: 9

Na een week was er een lichte weerstand in de deur. Dit gemeld en nog de zelfde dag is in 2 minuten het probleem opgelost

Cher uit Heerlen

19-08-2022 | totaal oordeel: 10

Mooie degelijke kozijnen, goede vakmensen die steeds open stonden voor onze suggesties. Er werd goed en voorzichtig omgegaan met de andere spullen in huis. Tip: een doek leggen onder de vensterbank zodat de pur en steenstukjes makkelijker uit de tuin te verwijderen zijn. Nog een tip: een handleiding op papier voor het verzorgen van de kozijnen en ramen (advies hebben we wel mondeling gehad) maar is fijn om ook nog terug te kunnen lezen.

Pascal uit Maarheeze

15-08-2022 | totaal oordeel: 10

Vakkundig gemonteerd

Jan uit Duiven

13-08-2022 | totaal oordeel: 8

Prima product

Peter Vonken uit Deurne

13-08-2022 | totaal oordeel: 10

Gewoon geweldig.maar dat wisten we al

jos lenders uit Stramproy

13-08-2022 | totaal oordeel: 10

ja gewoon wat afgesproken was

Twan uit Maasbree

12-08-2022 | totaal oordeel: 8

Werk binnen afgesproken termijn afgeleverd door uitstekende monteur.

Maud Verberne uit Leende

16-07-2022 | totaal oordeel: 10

Prettig gesprek waarbij op maat wordt gekeken en meegedacht. Alles wordt besproken om tot de beste keuze te komen. Zeer klantvriendelijk en goede service. Mooie kwaliteit

Tamara uit Venlo

16-07-2022 | totaal oordeel: 10

Vanaf de advies en verkoop afdeling, planning, inmeting, montage en nazorg is er super goed werk afgeleverd. Dit zijn mensen die weten waar ze het over hebben, leveren top werk en top kwaliteit.

Jeroen uit Nuenen

16-07-2022 | totaal oordeel: 9

Alle afspraken zijn nagekomen en ondanks de stijgende energie prijzen werd mijn offerte gerespecteerd. De heren die het werk hebben uitgevoerd waren vriendelijk en gingen pas weg toen het allemaal perfect was afgewerkt.

Marcel uit Sevenum

16-07-2022 | totaal oordeel: 8

Ben tevreden over werk wat is geleverd . Vind alleen jammer dat deur half jaar later is geplaatst dan bedoeling was.

H uit Geldrop

15-07-2022 | totaal oordeel: 7

Wachttijd enorm lang, jammer We kregen een aanmaning zonder eerdere factuur... Merk dat ingehuurde zzp'ers meer in oplossingen denken, dat is fijn

Paul uit Echt

16-06-2022 | totaal oordeel: 9

Zeer goed werk geleverd. Kwalitatief goed personeel. Keurig gewerkt. Fijne werksfeer onderling.

Gilla A. uit Jabeek

16-06-2022 | totaal oordeel: 10

We kunnen Bohaco alleen maar aanbevelen. Het advies vooraf was zeer goed en het product voldeed na installatie precies aan onze verwachtingen. Alles werd professioneel en netjes geïnstalleerd. Het personeel is zeer vriendelijk en ervaren. Het product is van zeer hoge kwaliteit. We zullen zeker terugkomen naar Bohaco.

Wil uit Venlo

15-06-2022 | totaal oordeel: 9

Kozijnen +glas gezet top, leuke mensen En de afval allemaal meegenomen.

Lucie uit Geleen

28-05-2022 | totaal oordeel: 9

Raam en deur garage goed geplaatst.

Martin uit Urmond

27-05-2022 | totaal oordeel: 5

Onderstaande is na telefonisch overleg binnen een acceptabele tijd opgelost. Over de montage kan ik allen maar zeggen dat de mannen hun werk vakkundig, netjes en professioneel hebben uitgevoerd, en dat dit zeer goed verlopen is. Echter, wat ik een andere reviews ook al las is de gebrekkige communicatie, als je er zelf niet voor vraagt komt er geen antwoord, dit is al kenbaar gemaakt waarvoor ook hun excuses 11 mei, 2 nieuwe kozijnen geplaatst waarbij het kozijn aan de straatkant werd opgeleverd met 2 dichte panelen van de in totaal 4 glaspanelen, reden: "glas was de dag ervoor defect gegaan." nieuw glas is besteld levertijd 5 a 6 weken. Hoezo kom je dan een kozijn plaatsen als het niet afgeleverd kan worden zoals het hoort, dichte panelen is een oplossing voor 1 of 2 dagen, maar zeer zeker niet voor 5-6 weken. Even een belletje vooraf en we waren er samen wel weer uitgekomen.

Mjas Dirks uit Helmond

24-05-2022 | totaal oordeel: 10

Goede service uitstekende vakmensen

Gertruda Paula ter Haar Steins uit berg aan de Maas

11-05-2022 | totaal oordeel: 7

Op de 1e plaats, goed en net personeel. Plaatsen kozijnen en zwaar glas ging goed. Plaatsen voordeur geeft wat problemen maar worden opgelost.

Kees uit Guttecoven

07-05-2022 | totaal oordeel: 9

Het was de tweede keer dat wij een aantal hardhouten ramen door Bohaco hebben laten vervangen door kunststoframen met HH++ glas. Ondanks de variatie in de kozijnen zijn de werkzaamheden redelijk vlot gelopen en is het eindresultaat uitstekend. Ook een compliment aan de monteurs die de klus goedgemutst hebben geklaard.

Maria uit Helden

05-05-2022 | totaal oordeel: 10

Het vertrouwen in Bohaco was voor ons meteen goed, ze zijn punctueel in het maken van afspraken, geven goed advies, en werken alles netjes af. Beleefd, vriendelijk en correct personeel. Er werd zelfs rekening gehouden met onze privé situatie en de planning daarom heen. De materialen zijn degelijk en zien er mooi uit.

Theo uit Helvoirt

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

En mijn ervaringen gaan al meer als derig jaar terug! En nu weer opnieuw een hele mooie voordeur geleverd. Komen hun afspraken na en leveren het altijd mooier af als je gewacht had. Topproduct, waar wij weer heel blij mee zijn.

J vd Schans uit Waalwijk

03-05-2022 | totaal oordeel: 8

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede kwaliteit materiaal . Goede afwerking

Geert uit Hout -Blerick

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces: van de ontvangst bij het plaatsen van de order tot het plaatsen van de zonwering op de serre. Prima gewerkt, alles volgens afspraak. Het doek functioneert prima.

Karla uit Roermond

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

Zeer bedreven medewerkers. Aardig en opgeruimd. Hebben goed werk geleverd. Communicatie is ook goed verlopen. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van BOHACO.

beoordelingen