8.9
Gemiddelde uit 495 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

8,7  Advies en verkoop

9,0  Kwaliteit

8,9  Afspraken nakomen

9,0  Kennis en vakmanschap

8,9  Betrouwbaarheid

9,0  Montage

8,7  Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

ivonne Van Nuland uit HEESCH

24-05-2020 | totaal oordeel: 10

Nadat we eerst de keuken ramen en voordeur door Bohaco hebben laten plaatsen nu ook de 1ste verdieping laten doen. Met de vriendelijke gezellige Volcmar om tafel gezeten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna in 2 dagen de 1ste verdieping voorzien van nieuwe kozijnen en horren. We zijn er super blij mee.

Annette uit Helmond

23-05-2020 | totaal oordeel: 10

We moesten er lang op wachten (ruim 20 weken), maar het was het wachten waard! Nu genieten van mooie en zeer goede kwaliteit ramen!!

Harry van de Meulenhof uit Helmond

22-05-2020 | totaal oordeel: 10

Geen enkele verrassing bij het plaatsen .Beter kan niet .Nogmaals bedankt.

Carla uit ‘s-Hertogenbosch

20-05-2020 | totaal oordeel: 9

Zowel de kwaliteit van de ramen als de professionaliteit van de monteurs die het installeren is fantastisch. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Bohaco bij iedereen aan.

Henri uit Herten

19-05-2020 | totaal oordeel: 9

Al eerder ervaring opgedaan met dit bedrijf. Goed advies en prima product. Ook de montage en afwerking is dik in orde. Daar hangt wel een kostenplaatje aan, maar dat doet maar een keer pijn.

Elly uit Ulestraten

19-05-2020 | totaal oordeel: 7

De plastic strip langs een van de schuifpuien verschuift regelmatig; bij mijn aanbeveling vermeld ik wel het nogal hoge prijskaartje !!

Cees uit Nuth

25-04-2020 | totaal oordeel: 8

Alleen jammer dat het zo lang heeft moeten duren.

J.A. van Gent uit Nieuwkuijk

22-04-2020 | totaal oordeel: 9

Om ons huis helemaal 70+ bestendig te maken, dus onderhoudsvrij, hebben we besloten om de schuifpui in onze huiskamer, het raam en deur in onze keuken, de houten buitenwand van de keuken en onze garagedeuren te vervangen door één grote wand met een deur van 110 cm in het midden voor de driewieler van mijn vrouw. De voordeur, na ongewenst bezoek, en slaapkamerramen waren al door Bohaco vervangen. Kost veel geld maar de stenen verzilveren van je huis is een perfecte oplossing. Wij waren heel blij met onze financieel adviseur want hierdoor kunnen we blijven wonen in ons huis, ook nu we ouder worden en alles is inmiddels onderhoudsvrij. Zo nodig mag u ons hierover mailen als het over mogelijkheden gaat. Het enige wat Bohaco nog moet leren is om zuiniger met zijn goede personeel om te gaan als ze onder slechte omstandigheden moeten werken. Gelukkig kon ik een zeil voor ze spannen tegen de regen maar ontwerp een mobiele tent, snel opzetbaar, en jullie zullen zien hoeveel dit kwa prestatie en tevredenheid werkt over een heel jaar. Voor de rest: Chapeau en kwaliteit van de materialen , advies in Den Bosch en vakmanschap is 100%.

Corné uit Waalwijk

21-04-2020 | totaal oordeel: 10

Vanaf eerste contact is eigenlijk alles goed geregeld. Plaatsing is gedaan door goede monteurs welke met je meedenken voor de beste afwerking.

Paul uit Heythuysen

21-04-2020 | totaal oordeel: 10

Al vele jaren plezier en gemak van producten van Bohaco Als we voor de keuze staan, gaan we toch weer voor kwaliteit en zekerheid en afspraak

Frans uit Mierlo

21-04-2020 | totaal oordeel: 8

Wel een beetje duur en weinig onderhandelingsruimte! Maar kwaliteit heeft een prijs, toch?

Nick uit Reuver

16-03-2020 | totaal oordeel: 8

Deze is goed, daar zij de gemaakte afspraken nakwamen en er kon worden betaald nadat het zonnescherm was geplaatst

Pascal Gielen uit Venlo

14-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goed

John Korsten uit Helden

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Voor de vervanging van garage deur met een pui kwam een goed idee met een mooie oplossing. Plaatsen ging ook voorspoedig. Bij het opmeten hoorden we dat we zelf tegels moesten weg slijpen. Het was echter niet duidelijk hoever. Dit hebben we opgevraagd, maar voordat we antwoord hadden was de plaatsing al en hebben de monteurs het netjes opgelost.

Johan uit Valkenswaard

10-03-2020 | totaal oordeel: 9

Perfecte service Goede afspraken Topkwaliteit zowel in materiaal als ook in montage Heel vriendelijk personeel in de verkoop als ook bij de monteurs Iedereen gaat zeer secuur te werk en men neemt alle tijd voor je...je voelt je gehoord en er wordt ook naar gehandeld. Kortom, de klant is hier nog echt Koning en apetrots op het resultaat.

Pierre Groetelaers uit Helden

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Correct en zeer deskundig zowel in voortraject als in de uitvoering van werkzaamheden.

Bert Schaeks uit Klimmen

10-03-2020 | totaal oordeel: 10

Werkzaamheden worden rustig en netjes uitgevoerd. Tevens worden vervolg stappen ook meteen afgehandeld.

wim uit Beek

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goed werk en snel.

Rolf uit Neerkant

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goede kwaliteit, fijne monteurs. Fijne samenwerking, nu de rest van de kozijnen nog.

mart dael uit VENLO

03-02-2020 | totaal oordeel: 10

Uitstekende service

Peggy uit Weert

03-02-2020 | totaal oordeel: 10

Goede service, geen probleem om afspraak ver te verzetten ivm ziekte. Mooie deuren en ramen, leuke en vooral meedenkende en zeer nette werkers. Zeer tevreden, kan maar een 10 geven, anders hadden ze van mij een 100 gehad!,,

Marcel uit Hamakers

28-01-2020 | totaal oordeel: 9

Werken volgens afspraak, ruimen alles netjes op, voeren oude materialen zelf af, maken niet meer rommel dan nodig is, vriendelijk. Ook na een paar maanden komt een servicemonteur gratis nog even langs voor een kleinigheidje. Goede kwaliteit, duidelijke afspraken van tevoren. Wat ging er fout ? 6 sleutels besteld, 3 geleverd. Maar ook dit werd probleemloos opgelost. Houd rekening met lange levertijd van 3 a 4 mnd.

beoordelingen