8.9
Gemiddelde uit 568 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Thea Rombout uit Baexem

24-11-2021 | totaal oordeel: 9

Zoals we al eerder ervaren hebben, goede planning en uitvoering.

Ron Janssen uit Blitterswijck

23-11-2021 | totaal oordeel: 5

Onze ervaring met Bohaco is : Matig, betreft materiaal is wel oké degelijk spul. service oké, verkoop Oke Echter en monteren van kozijn ,ben ik niet geheel te spreken . Ik mis de verantwoording, om kozijnen en deuren correct en netjes te plaatsen in hoogte en in 1 lijn ,als er div langs elkaar staan . Dan maar een uur langer ? Tip ,laat ze eens een draadje trekken langs de muren van daaruit kun je makkelijk en recht meten . Geef monteurs een verantwoordelijke taak, niet goed stuur de zelfde maar terug ,en ga zelf vaker eens controleren wat ze aan doen zijn ,druk of niet druk .dat laatste is meer voor de uitvoeders. Stuur monteurs die beginnen en afmaken, geen 20 man verschillend. Hierdoor krijg je alleen gedonder .

Fam.de Bruijn uit Meijel

23-11-2021 | totaal oordeel: 10

Alles is in 1.5 dag keurig afgeleverd door twee hele aardige en vakkundige mensen ( Arjan & Andy ) Niet al teveel rotzooi en ze hebben mooi alle oude loeizware kozijnen meegenomen. In Mei 2022 ( helaas dan pas door drukte ) komen de kozijnen van de woonkamer aan de beurt en als dezelfde twee monteurs weer komen dan komt het weer helemaal piekfijn in orde.

Jo uit Mierlo

23-11-2021 | totaal oordeel: 10

Dit bedrijf geef ik een tien voor kwaliteit en afwerking

Han uit Geffen

23-11-2021 | totaal oordeel: 6

De geleverde deur is van zeer goede kwaliteit. De betrokken monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De begeleiding van het proces vanuit Bohaco na bestelling tot en met de levering was slecht. Communicatie kwam steeds pas op gang nadat ik een vraag stelde. De afgesproken levertijd werd bij lange na niet gehaald. Het enige wat op steeds op tijd kwam waren de facturen. Ik ben al langer klant bij uw bedrijf en was dit niet gewend van Bohaco. Jammer dat dit zo gelopen is.

Pieter uit Loon op zand

13-11-2021 | totaal oordeel: 10

Vakmanschap,goed af gewerkt!

Evi uit Asten

11-11-2021 | totaal oordeel: 8

Voldoende

henk wolthuis uit Weert

10-11-2021 | totaal oordeel: 8

We hebben veel problemen gehad ivm uit de spouw komende isolatie-korrels , dat was jullie bekend en uw monteur zei , dat hij dit nog nooit meegemaakt had . Voor de rest zijn we helemaal tevreden . Groeten H.Wolthuis

René Van den Goor uit Horst

09-11-2021 | totaal oordeel: 8

Nieuwe/voordeur laten plaatsen. Door drukte en personeelstekort toch ff moeten wachten. Plaatsen ging prima en vakkundig. Had na oplevering kleine schade aan paneeltje. Na mailtje sturen meteen opgebeld door hun en binnen week was het paneel vervangen. Deur zit er strak in.binnenafwerking is ook top!!

Joop uit Horst

09-11-2021 | totaal oordeel: 9

Het wachten was lang, tussen offerte en plaatsing, maar het resultaat is heel mooi !!

Ronnie Bloks uit Helmond

09-11-2021 | totaal oordeel: 10

Bij slaapkamer raam de oude verwijderen kwamen de monteurs op een probleem, geen goede bevestiging om de nieuwe slaapkamer raam met triple glas goed kunnen plaatsen en de monteurs wilde uit veiligheid niet verder werken tot dat de opmeter gebeld werd en ns goede overleg met ons en de monteurs en de opmeter konden de monteurs verder aan werken met vast zetten van de nieuwe slaapkamer raam en hebben alles netjes en goed afgewerkt en namen de oude voordeur en slaapkamer raam ook mee en we zijn zeer tevreden met de werkzaamheden en de kunststof materiaal van Bohaco. Fijne vriendelijke mensen zowel de monteurs als op het kantoor in Meijel.

Edwin uit Asten

09-11-2021 | totaal oordeel: 10

Wat een geweldig bedrijf, Van de offerte maken tot aan het plaatsen van kozijnen en voordeur in een woord geweldig!

Brian uit Amstenrade

21-10-2021 | totaal oordeel: 10

De service geleverd door Bohaco is uitstekend bevallen. Communicatie is altijd helder, tijdig en duidelijk geweest. Het werk dat geleverd is, is van hoge kwaliteit. Er is geen schade ontstaan, omdat de monteurs voldoende tijd hebben om het werk na hoge kwaliteitsnorm uit te voeren. Personeel is zeer vriendelijk en beschikt over alle benodigde kennis om aan de klant over te brengen.

Mia uit Haelen

20-10-2021 | totaal oordeel: 10

Lekker koel onder het afdak van bohaco zitten met de nieuwe zonwering.

Harm uit Koningslust

20-10-2021 | totaal oordeel: 8

zie hierboven.

R uit Hoensbroek

15-10-2021 | totaal oordeel: 10

Zeer degelijke goede kwaliteit en alles netjes geplaatst

Carlo uit Helmond

18-09-2021 | totaal oordeel: 10

In augustus 2020 hebben we een goede intake in de showroom van Bohaco Weert gehad met Pieter. Alles werd netjes uitgelegd met een uitgebreide rondleiding in de showroom. In april 2021 was het zover en kwamen ze de kozijnen plaatsen. De monteurs JP van JP'S Service en Marcel van Groeneveld montage zijn 2 weken bij ons bezig geweest. Het zijn echte vakmensen en we zijn dan ook harstikke tevreden met het resultaat.

Marjan Lindenhovius uit Geldrop

18-09-2021 | totaal oordeel: 8

Duidelijk en goed advies gekregen. De kozijnen zijn door vakkundig personeel geplaatst. Het eind resultaat is super mooi. Wij zijn zeer tevreden over Bohaco en bevelen het bedrijf zeker aan. Rob en Marjan

Tom uit Swalmen

17-09-2021 | totaal oordeel: 10

We waren erg onder de indruk van de ramen en kozijnen in de showroom . De informatie en de voorlichting over het product was uitstekend. Ook over de uitvoering en plaatsing zijn we erg tevreden. Er werd heel netjes gewerkt. Een pluim voor de werknemers. Het bedrijf Bohaco kan ik iedereen aanbevelen.

Ftm Rijksen uit Venlo

17-09-2021 | totaal oordeel: 9

Zoals gezegd positief. Wel waren we verrast over de lange leertijd. We hielden al rekening met een lange levertijd. Eind goed al goed jullie hebben prima werk geleverd.

Jha heesakkers uit Eikendreef 24

19-07-2021 | totaal oordeel: 9

De Heer Maassen heeft ons bijzonder goed en duidelijk weergeven. Maar ik vind het zo jammer dat het acht maanden moet duren voor de plaatsingkan plaasvinden.

Annemarie uit Andel

17-07-2021 | totaal oordeel: 9

Vriendelijk en gericht op kwaliteit

Helmie uit Heythuysen

16-07-2021 | totaal oordeel: 9

Prettig contact, juiste afhandeling en mooi product

Ron Haanen uit venlo

15-07-2021 | totaal oordeel: 8

goed. Wordt netjes gewerkt en alles wordt goed afgewerkt. Bij advies wordt goed meegedacht.

beoordelingen