Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Theresia uit Geleen

14-09-2023 | totaal oordeel: 10

Perfect, afspraken goed nagekomen. Minpunt de lange wachttijd.

Karla uit Roermond

14-09-2023 | totaal oordeel: 10

Omdat er eerder plaats was, zijn de ramen, kozijnen en deuren in augustus geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat. De ambachtslieden hebben hard gewerkt, mooi werk geleverd en alles opgeruimd. Gaven ter plekke advies. Ook de communicatie met de medewerkers (receptioniste tot ambachtslieden)is prettig verlopen.

G Epstein uit Heibloem

30-08-2023 | totaal oordeel: 8

De afgeleverde ramen en deuren zien er top uit. De uitvoerders waren uiterst prettig en snel. We hadden graag iets meer ondersteuning gehad bij het lezen van de tekeningen. De prijs, waar we mee hebben ingestemd, was erg hoog maar we weten dat dat op het moment nergens beter kan..... Al met al bevelen we Bohaco aan.

Emmy uit Someren

28-08-2023 | totaal oordeel: 10

Nadat we zo'n 20 jaar geleden de kozijnen van ons vorige huis hebben laten vervangen door Bohaco, hebben we nu voor ons huidige huis weer gekozen voor Bohaco. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service zijn uitstekend!

Igor uit Helmond

28-08-2023 | totaal oordeel: 10

20 jaar geleden twee producten van Bohaco gekocht en door omweer had een ruit vervaniging nodig. Service van Bohaco zoals van ouds, top.

Ronnie van de Voort uit Asten

27-08-2023 | totaal oordeel: 10

mensen die het werk geleverd hebben zijn echte vakmensen

Coen uit Venlo

27-08-2023 | totaal oordeel: 8

Zeer kundige montage ploeg. Totaal geen schade geweest bij demontage van de oude kozijnen en ramen. Ruimen elke avond alles keurig op.

mts. Leijsten uit Kronenberg

23-08-2023 | totaal oordeel: 10

alles netjes afgewerkt

Karel uit Echt

23-08-2023 | totaal oordeel: 10

Communicatie was helder en duidelijk. Afspraken werden nagekomen. Montage was vakkundig en de monteurs ruimden de rommel zelf op ! Eigenlijk verliep alles super en zijn er geen klachten. Kan jullie als leverancier aan iedereen aanbevelen. Jullie prijzen zijn aan de hoge kant maar gezien de service en betrouwbaarheid is dat voor ons acceptabel.

Jan uit Cremers

23-08-2023 | totaal oordeel: 10

Levering zoals afgesproken

Mathijs uit Sentjens

12-07-2023 | totaal oordeel: 9

Aanrader.

Daniel cross uit Roermond

11-07-2023 | totaal oordeel: 9

Goed advies. Goede montage en goede service

Mathieu uit Tegelen

11-07-2023 | totaal oordeel: 5

Offerte getekend, maar blijkbaar was deze achteraf niet goed, zeer jammer Het plaatsen van de kozijnen is wel heel mooi gedaan.

Chris Rothoff uit Arcen

09-07-2023 | totaal oordeel: 10

Vanaf het verkoopgesprek met Huub tot aan de montage van de monteurs verliep alles volgens planning . Ze werken netjes en erg professioneel.

Anja uit Tilburg

09-07-2023 | totaal oordeel: 10

Het glas is volgens afspraak netjes vervangen

Wim Bongaerts uit Neer

08-07-2023 | totaal oordeel: 9

Goed advies en meedenkend - oplossing gericht. Vakkundig. Houden zo en succes.

Astrid uit Weert

08-07-2023 | totaal oordeel: 10

De mannen die de Schuifpui hebben geplaatst waren zeer professioneel. Ze waren aardig, waren prettig om in huis te hebben en het resultaat is echt super. Niks dan lof.

Ria uit Echt

07-07-2023 | totaal oordeel: 9

Mijn zus heeft de kozijnen in haar woning staan, vandaar deze keuze. Ze is uiterst tevreden. Ik ook van de voorbereiding daarna het inmeten en het plaatsten. Heel fijn en netjes. Echte vakmensen.

Ed Huijs uit Tegelen

07-07-2023 | totaal oordeel: 9

Had een nieuwe kunststof deur besteld . Mooi en goed geplaatst , zat een kleine beschadiging op het paneel maar netjes opgelost door na een paar weken het paneel te vervangen . Monteur die zijn vak verstaat. Als ik in de toekomst nog wat van kunststof nodig heb ,zal ik eerst bij jullie komen kijken , TOPPIE.

J.H.A. Heesakkers uit Mierlo

07-07-2023 | totaal oordeel: 9

Wij zijn blij dat we alle kozijnen en deuren hebben gekocht en laten plaatsen omdat de kwaliteit en de verzorging 100% is.Verder is het advies en behandeling zoals je het kunt verwachten van een bedrijf alsBOHACO.

hw de goey uit Geldrop

07-07-2023 | totaal oordeel: 10

al 2 huizen voorzien van kunststof kozijn en rolluiken. dit wordt vakkundig en keurig gedaan als er iets niet goed is wordt het snel en keurig opgelost. kortom zeer tevreden

Hay Appeldoorn uit KRONENBERG

07-07-2023 | totaal oordeel: 10

Bij ons ramen en deuren vervangen heel netje gewerkt Goeie kwaliteit ramen en deuren een echte aanrader Daarom zijn we nog terug gegaan hebben we ook nog shutters besteld bij hun Top producten

J. uit Horst

07-07-2023 | totaal oordeel: 10

Bedrijf streeft naar perfectie zowel in product als ook levering en afwerking. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen.

Sanne uit Wagenberg

29-06-2023 | totaal oordeel: 6

Erg jammer dat op de laatste dag van de werkzaamheden een medewerker het nodig vond om boos op te bellen. Ze waren een eigen afspraak vergeten, toen wij uitgelegd hadden hoe het in elkaar zat werden we niet gelooft. Toen er een e-mail boven kwam met de afspraak erin was het ohh ohh, maar geen sorry voor het boos worden aan de telefoon. Voordeur is mooi en zit er netjes in. Medewerkers die de deur kwamen plaatsen waren wel vriendelijk. Geen bohaco meer voor ons, wij wensen zo niet toegesproken te worden.

Gertruda Paula ter Haar Steins uit berg aan de Maas

20-06-2023 | totaal oordeel: 10

Bohaco mag trots zijn op hun personeel, met name Nick en Tinus en bij het vorige project Leo en Andy. fijne , nette en gezellige mannen.

beoordelingen