8.9
Gemiddelde uit 598 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Gertruda Paula ter Haar Steins uit berg aan de Maas

11-05-2022 | totaal oordeel: 7

Op de 1e plaats, goed en net personeel. Plaatsen kozijnen en zwaar glas ging goed. Plaatsen voordeur geeft wat problemen maar worden opgelost.

Kees uit Guttecoven

07-05-2022 | totaal oordeel: 9

Het was de tweede keer dat wij een aantal hardhouten ramen door Bohaco hebben laten vervangen door kunststoframen met HH++ glas. Ondanks de variatie in de kozijnen zijn de werkzaamheden redelijk vlot gelopen en is het eindresultaat uitstekend. Ook een compliment aan de monteurs die de klus goedgemutst hebben geklaard.

Maria uit Helden

05-05-2022 | totaal oordeel: 10

Het vertrouwen in Bohaco was voor ons meteen goed, ze zijn punctueel in het maken van afspraken, geven goed advies, en werken alles netjes af. Beleefd, vriendelijk en correct personeel. Er werd zelfs rekening gehouden met onze privé situatie en de planning daarom heen. De materialen zijn degelijk en zien er mooi uit.

Theo uit Helvoirt

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

En mijn ervaringen gaan al meer als derig jaar terug! En nu weer opnieuw een hele mooie voordeur geleverd. Komen hun afspraken na en leveren het altijd mooier af als je gewacht had. Topproduct, waar wij weer heel blij mee zijn.

J vd Schans uit Waalwijk

03-05-2022 | totaal oordeel: 8

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede kwaliteit materiaal . Goede afwerking

Geert uit Hout -Blerick

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces: van de ontvangst bij het plaatsen van de order tot het plaatsen van de zonwering op de serre. Prima gewerkt, alles volgens afspraak. Het doek functioneert prima.

Karla uit Roermond

03-05-2022 | totaal oordeel: 10

Zeer bedreven medewerkers. Aardig en opgeruimd. Hebben goed werk geleverd. Communicatie is ook goed verlopen. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van BOHACO.

Anita uit Deurne

14-04-2022 | totaal oordeel: 4

Communicatie bar slecht. Levertijd zou 20 weken zijn, toen ik uiteindelijk na 17 weken vroeg naar een datum bleek ik nog eens 18 weken te moeten wachten. Kozijnen gekit met witte kit tegen grijze voegen. Vreselijk goedkoop zicht. Uiteindelijk dankzij een (afwerk)vakman prima opgelost. Heren werkte de bedrading van de deurbel weg. Gevolg geen deurbel meer. Oplossing 50 euro om een draadloze bel aan te schaffen. Hordeur verkeerd gemeten, te groot. Voorstel om 2 “palen” te plaatsen zodat hij toch past. Uiteraard niet mee akkoord gegaan, is uiteindelijk een nieuwe besteld. Megakras op de deur, wel keurig opgeschuurd en weggewerkt. “Beschadigingen IN het glas, daarvan zeggen zij “niet zichtbaar vanaf 3 meter met bewolkt weer, dan moet je het er zo mee doen “. Dit zit in vele ruiten! Enkel fijne ervaring tijdens de verkoop, daarna lieten zij het op vele fronten afweten. De man die kwam afwerken maakte veel goed maar desondanks voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.

Ineke Van Duijnhoven uit Helmond

02-04-2022 | totaal oordeel: 8

Goede ervaring, prettige omgang

Els uit Hedel

02-04-2022 | totaal oordeel: 8

Prettig geholpen. Goed advies Ook de monteurs zijn sociaal en bereid om te helpen en problemen op te lossen.

Martien Vorstenbosch uit Mierlo

30-03-2022 | totaal oordeel: 10

Nette mensen die heel goed werk hebben geleverd. Zijn zeer aan te bevelen

Pekah Kleingeld uit Meijel

30-03-2022 | totaal oordeel: 8

We hebben een nieuwe serre besteld bij Bohaco ter vervanging van de oude serre. We hebben een realistische bespreking gekregen bij het eerste bezoek: levertijden waren lang dus we moesten echt wel rekenen op een wachttijd van een paar maanden. Na de eerste opname kregen we een gesprek in de winkel in Meijel waar we aan de hand van de opgestelde spullen duidelijk konden aangeven wat we precies wilden. Hobaco bracht ons ook in contact met een aannemer die de oude serre zou slopen en het bouwdeel van de nieuwe serre zou plaatsen. Dat liep ook allemaal goed. Alles kostte wel meer tijd dan verwacht door langere levertijden van sprotten en keraliet maar uiteindelijk hebben we een keurig nette nieuwe serre gekregen voor de afgesproken prijs die helemaal naar ons zin is.

Robert Graus uit Waspik

30-03-2022 | totaal oordeel: 8

In onze beleving is Bohaco een vakkundig bedrijf op het gebied van kunststof ramen en kozijnen etc. met hoogwaardige producten. De plaatsing van ramen, kozijnen en schuifpui in ons huis is echt professioneel gerealiseerd. We zijn er nog altijd tevreden over. Ook de communicatie met Bohaco is in zijn algemeenheid prettig verlopen. Kortom, ruim voldoende!

Peter uit Panningen

29-03-2022 | totaal oordeel: 9

Wij hebben na een lange wachttijd van ruim 9 maanden (Corona perikelen) onze nieuwe deur, ramen en rolluiken gekregen. Plaatsing is heel netjes verlopen en de de kleine onvolkomenheden achteraf prima weggewerkt. Personeel is heel kundig en werkt nauwgezet en netjes.

Lia Souts uit Weert

19-02-2022 | totaal oordeel: 7

Is erg goed gedaan, vriendelijk personeel, en hebben ook alles netjes achtergelaten. Petje af voor jullie.

H.M. uit Veghel

19-02-2022 | totaal oordeel: 10

Zeer tevreden over alle drie de keren dat ik zaken heb gedaan met Bohaco: aluminium ramen en rolluiken. Top.

Anita uit Tilburg

16-02-2022 | totaal oordeel: 9

De levertijd was extreem lang, zo'n 9 maanden maar de kozijnen waren heel goed, alles was perfect op maat gemaakt, het plaatsen is zonder problemen verlopen, de monteurs hebben netjes gewerkt. Een minpuntje vind ik de communicatie, er mag van tevoren best contact opgenomen worden dat de plaatsing doorgaat op de afgesproken datum. Even een bevestiging is fijn. Vooral als er zo'n lange tijd zit tussen de afgesproken datum en de werkelijke levering.

Johan uit Weert

15-02-2022 | totaal oordeel: 10

De showroom in Weert bezocht, duidelijke uitleg gekregen en weloverwogen een keuze kunnen maken na het inmeten en beantwoorden van aanvullende vragen. Werkzaamheden rondom de plaatsing verliepen zeer prettig, kundig personeel. En fijn om te weten dat we weer jaren vooruit kunnen. Met deze gasprijs extra aangenaam om van het laatste enkel glas af te zijn.

Wien en Bernie uit Maasbree

15-02-2022 | totaal oordeel: 10

Alles naar wens gemaakt. Houden zich goed aan de afspraak. Zelfs in de coronatijd op de tijd contact opgenomen bij uitstalling van het plaatsen door omstandigheden.

JACK BALEMANS uit Tilburg

15-02-2022 | totaal oordeel: 9

Mijn rolluiken is van prachtige kwaliteit het monteren is door vak mensen gedaan die zeer veel ervaring hebben kortom zeer tevreden met BOHAKO

carry uit Best

07-02-2022 | totaal oordeel: 8

Het duurde even voordat de deur en kozijnen konden worden geplaatst maar het wachten was het waard. Goede service en nette afwerking.

Ton uit Belfeld

06-02-2022 | totaal oordeel: 8

In het voortraject werd door de verkoper goed meegedacht over de (on)mogelijkheden en kleurstelling in verband met de zonnestand. De monteur was deskundig en we hebben amper gemerkt dat hij aanwezig was. Hij deed rustig en bekwaam zijn werk. Nadat de deur was geplaats werd alle rommel meegenomen en was er amper te zien dat er was gewerkt afgezien dan van de nieuwe voordeur die een aanwinst is voor het aangezicht van ons huis. Negatief punt is echter de communicatie over de plaatsing van de deur. Bij de aankoop in april 2021 werd ons medegedeeld dat levering en plaatsing pas begin oktober 2021 zou zijn. Later kregen wij van een dame van de planning te horen dat dit pas op op 17 december 2021 zou zijn. Een teleurstelling en een domper. Wellicht is het te overwegen om op het moment van bestelling reeds te communiceren over de (vermoedelijke) leverdatum. Dit voorkomt bovenstaande tegenvaller. Maar afgezien hiervan, TOP

gerard uit roermrond

03-02-2022 | totaal oordeel: 10

Goed advies over design en maten door de verkoper in Weert en de plaatsing van het kozijn, onder leiding van een zeer professionele teamleider, was 100%

Geert uit Belfeld

03-02-2022 | totaal oordeel: 10

Hallo Jos en Ruud, Donderdag 6 januari zijn volgens afspraak onze ramen geplaatst. Vanaf deze plaats een compliment voor de communicatie en de manier waarop jullie en monteur Leo uit Griendtsveen gewerkt hebben. Van jullie alle drie een mooi staaltje reclame voor BOHACO en voor andere bedrijven hoe het ook kan. Vriendelijke groeten, Angelien en Geert

Harry backus uit Waspik

02-02-2022 | totaal oordeel: 9

Zeer professioneel gewerkt en afwerking is ook zeer goed.

beoordelingen