8.9
Gemiddelde uit 528 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

J.E. de Jong uit Goirle

19-01-2021 | totaal oordeel: 10

Onze ervaringen zijn prima.

Leo uit Asten

14-01-2021 | totaal oordeel: 9

Bohaco is niet de goedkoopste maar wel de beste materialen en deskundig personeel en dat was ook de reden dat wij onderhoud en vernieuwing aan onze woning wederom aan Bohaco gunden.

Annemarie van der Pol uit Meeuwen

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Bezoek aan showroom in Waalwijk goed bevallen. Informatie was prima en offerte volgde vlot. Na het plaatsen van de handtekening onder de offerte bleef het heel lang stil. Geen tussentijdse informatie ontvangen over de gang van zaken. Zelf contact gezocht met de adviseur showroom Waalwijk, toen ben ik doorverwezen naar de planning. Mijn inziens klantvriendelijker als dit via t secretariaat van de showroom zou lopen Uiteindelijk zat er 6 maanden tussen bestellen en hangen van 3 rolluiken. Corona zal hier zeker een rol in hebben gespeeld daar heb ik begrip voor. Maar m.i.te weinig/ geen contact tussen ondertekenen offerte en uiteindelijke plaatsing.

R uit Oosterhout

13-01-2021 | totaal oordeel: 8

Prettig gesprek voor de bestelling, uitvoering was Ok

Peter uit Meijel

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Wij merken dat het er aan ligt met welke persoon je te maken hebt, zowel kantoor (klantvriendelijkheid en behulpzaamheid) als monteur (kunde) . Mark Maassen heeft voor ons veel gedaan en daarmee zaken van anderen gecorrigeerd. Daarom uiteindelijk toch een aanbeveling. ALs u inhoudelijk meer info wilt is dat mogelijk

Merie-an van Gennip uit Heeze

12-01-2021 | totaal oordeel: 10

Na telefonisch contact snel een afspraak kunnen maken, deze zijn ook goed nagekomen. Nadat de bestelling geplaatst is, aantal weken klopte met de voorspelling die jullie gegeven hadden. Ben erg tevreden over de geleverde producten!

Jack uit Meijel

11-01-2021 | totaal oordeel: 10

In november gehele woning ramen en buitendeuren laten vervangen voor kunststof kozijnen en geisoleerde deuren met HR++ glas. Uitbreken van de oude stalen kozijnen was een hele klus maar verliep vlekkeloos en zonder enige schade aan muren of stucwerk, dankzij omzichtig te werk gaan door deskundige monteurs. Na plaatsen perfect passende nieuwe ramen en deuren alles netjes afgewerkt, ook daar waar geimproviseerd en meegedacht moest worden. Van inmeten, fabricage t/m afwerken prima werk geleverd, met een extra compliment voor de continue secuur werkende monteurs!!

Hub en Tiny Rooijakkers uit Panningen

11-01-2021 | totaal oordeel: 9

De werknemers waren vriendelijk en wisten hoe een en ander aan te pakken. Vooral de aparte hoekraam van beneden naar de bovenverdieping werd professioneel afgewerkt. Niets dan lof voor deze mannen. Bohaco zorgt voor kwaliteit: van verkoop tot en met de montage.

Jan uit Maastricht

10-01-2021 | totaal oordeel: 9

De plaatsing van de koziinen. voor- en achterdeur, sunscreen, hordeur en rolluiken duurde wat langer als gebruikelijk. Een gevolg van strak inmeten van de kozijnen. Dat zorgde er voor dat het wat lastiger ging, maar aan de andere kant zijn de naden langs de muren dun. Dus het ziet er erg goed uit. Afwerking aan binnenzijde en buitenkant is goed verzorgd. Tip: als het niet bij de verkoop aan de orde is: zorg gelijk voor binnen vensterbanken. Dat maakt het gewoon af. Ze zijn wat duurder, maar we vertrouwen op goede service. (Ook achteraf)

Geert uit ‘s-Hertogenbosch

09-01-2021 | totaal oordeel: 9

Kwaliteits producten met kundige monteurs.

Rolf uit Neerkant

09-01-2021 | totaal oordeel: 9

Levertijd was vrij lang maar dan heb je ook wat. We zijn zeer tevreden.

rob uit heeze

08-01-2021 | totaal oordeel: 10

Na een goed en gedegen advies wel even moeten wachten op de levering, maar dit was in het eerste gesprek ook al aangegeven. goed advies gekregen en uiteindelijk op bovenverdieping kunststof kozijnen laten plaatsen. Monteurs werken netjes en zijn vriendelijk.

Mario Verhees uit Asten

30-11-2020 | totaal oordeel: 10

In 1999 Een aantal raamkozijnen en een deurkozijn bij Bohaco in Meyel aangekocht. Onlangs brak er een slotplaatje af. Na gebeld te hebben gaven ze aan dat dit een voorkomend probleem was. Binnen enkele dagen een nieuw slotplaatje toegestuurd gekregen zonder dat daar kosten aan verbonden waren. Zelfs voor hen bracht dit extra kostenpost aan verzendkosten van 1,41,-. met zich mee. Hier herkend je bedrijven aan die het goed met hun klanten voor hebben.... super.

Annie uit Tegelen

11-11-2020 | totaal oordeel: 8

Koos en Martyn hebben goed gewerkt bij het plaatsen van de rolluiken, alleen had ik het prettig gevonden als ze s'morgens gelijk hier hadden kunnen beginnen, dan was de klus in een dag klaar geweest, verder was ik zeer tevreden over hun werk. Met vriendelijke groet, Annie Geerlings

Mardien uit Liessel

05-11-2020 | totaal oordeel: 8

Netjes werk geleverd goede uitleg en service voor garantie geleverde screens Jammer dat de offerte niet gesplitst was, waardoor we elders zijn gaan zoeken

Astrid Spijkhoven uit 's-Hertogenbosch

05-11-2020 | totaal oordeel: 10

Wij hebben nu voor de 2e keer een triple raam laten monteren door Bohaco. Bohaco is voor ons de leverancier waar indien wij weer een klus hebben zeker naar terug gaan. Deskundig advies in de winkel en ook het nakomen van de afspraken en de afwerking zijn toppie!. Een groot compliment willen wij ze geven namelijk dat ze nog steeds volgens het principe van een echt "familiebedrijf"werken en dat verdient voor ons een 10 plus.

Toon uit De Mortel

04-11-2020 | totaal oordeel: 8

serre laten plaatsen in 1994, tot heden ziet alles er nog uit als nieuw. Voor aanvullingen of veranderingen hebben ze nog alle gegevens. In het voorjaar 2020 nieuwe zonwering, in september 2020 bv ,nog een rolluik laten plaatsen. Ook nu weer mooie materialen en montage.

Ton uit Heel

03-11-2020 | totaal oordeel: 10

Goede service, altijd vriendelijk, goed advies, en zoals al jaren gewend goed afgeleverd werk.

Mart uit Kronenberg

13-10-2020 | totaal oordeel: 10

Vakwerk, geleverd door vaklui.

Theo uit Stals

13-10-2020 | totaal oordeel: 7

Opvolging van klacht is goed.

Leo uit Den Bosch

22-09-2020 | totaal oordeel: 10

Bij mij is een nieuwe voordeur geplaatst. Het resultaat is bijzonder fraai. De monteur heeft keurig en snel gewerkt. Ik zal Bohaco zeker aanbevelen!!

Pierre uit Montfort

06-09-2020 | totaal oordeel: 9

Wij hebben het zeer prettig gevonden om met Bohaco zaken te doen. En zullen het een volgende keer weer doen.

Mart uit Ell

05-09-2020 | totaal oordeel: 7

Naar wens verlopen levertijd is te lang.

Rob uit Liessel

02-09-2020 | totaal oordeel: 8

Goed advies, goede service en vakwerk!

Gusta Stassen uit Beek Lb

02-09-2020 | totaal oordeel: 10

In de showroom op een vriendelijke manier manier geholpen om mijn eigen keuze te maken. Het eindresultaat is geweldig.

beoordelingen