8.9
Gemiddelde uit 548 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Jha heesakkers uit Eikendreef 24

19-07-2021 | totaal oordeel: 9

De Heer Maassen heeft ons bijzonder goed en duidelijk weergeven. Maar ik vind het zo jammer dat het acht maanden moet duren voor de plaatsingkan plaasvinden.

Annemarie uit Andel

17-07-2021 | totaal oordeel: 9

Vriendelijk en gericht op kwaliteit

Helmie uit Heythuysen

16-07-2021 | totaal oordeel: 9

Prettig contact, juiste afhandeling en mooi product

Ron Haanen uit venlo

15-07-2021 | totaal oordeel: 8

goed. Wordt netjes gewerkt en alles wordt goed afgewerkt. Bij advies wordt goed meegedacht.

Gerard uit HEESCH

14-07-2021 | totaal oordeel: 9

Het min-puntje; sleutels van de deuren zouden volgens afspraak hetzelfde nummer hebben als van reeds geplaatste schuifpui. De fout is overigens keurig hersteld en later nog een beveiligingsprobleempje verholpen.

Louis en Lenie uit Mierlo-Hout , Helmond

13-07-2021 | totaal oordeel: 10

Goed bedrijf die werkelijk de afspraken nakomen , prima werk leveren en tegelijk mee blijven denken voor een prachtig resultaat !

Robèr uit Rosmalen

13-07-2021 | totaal oordeel: 10

Topspullen geplaatst door vakmensen

michel uit Andel

20-04-2021 | totaal oordeel: 10

Vandaag is onze zonwering onder de glazen overkapping gemonteerd. Als een geheel met de overkapping een bijzonder strakke moderne afwerking in perfecte balans. Uitermate tevreden over zowel de advisering als de montage van dit mooie stukje verfraaing tegen de warme zomers. Vriendelijke monteurs die alles netjes hebben geïnstalleerd, uitgelegd en opgeruimd. Alhoewel een eerste keer montage ONDER een overkapping was voor beide heren een mooie stukje vakwerk wat zeker een vlaai waard is!

Jos uit Eindhoven

03-04-2021 | totaal oordeel: 10

Vanaf de aanvrage van een offerte, een heel goede begeleiding bij het kiezen van een nieuwe pui. De montage van deze pui werd vakkundig en zeer nauwkeurig gedaan. De afwerking was perfect.

B uit Hedel

24-03-2021 | totaal oordeel: 10

Heel fijn geholpen in de zaak daarna alle afspraken netjes nagekomen en perfect werk geleverd in het verleden al goede ervaring mee dus vandaar weer terug gegaan zeker een aanrader.

F.P.J.M. (Frans) van der Kruijs uit Budel

24-03-2021 | totaal oordeel: 10

Simpel, de kozijnen zijn topkwalitet, daar hoef je geen specialist voor te zijn, dat zie je ook als leek. Bij mij zijn twee schuifpuien geplaatst door twee monteurs. Zeer vakbekwaam, zuinig op mijn spullen en geweldig geplaatst en afgewerkt. Alles keurig opgeruimd en al het afval meegenomen.

Fons uit Heesch

24-03-2021 | totaal oordeel: 9

Levering is 1 keer uitgesteld, maar daar is vroegtijdig over gecommuniceerd. Nadien is alles vlug en netjes en volgens afspraak gedaan

Sjaak uit Tegelen

22-03-2021 | totaal oordeel: 10

Wij hebben in de laatste ca. 20 jaar meerdere malen ramen, deuren, pui en garage sectionaal deur gekocht bij Bohaco. De ervaring leert, men is niet het goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Je krijgt er wel goede kwalitative waar voor je geld. Bij de start (aankoop) doet men goed overleggen en men kijkt samen met je, wat voor jou situatie, de beste optie is. Hierbij wordt goed geluisterd naar de eigen ideën en wensen, men neemt dit goed mee in ontwerp en advies. Er wordt met goed vakmanschap op een uiterst nette manier gewerkt tijdens het aanbrengen van de ramen, deuren, pui, de afwerking en nazorg is perfect en de service is uitstekend. Ook na de garantie is de service goed, als je fatsoenlijk met hun overlegt, komt er een voorstel uit. Niet alleen in kwaliteit maar ook hierin onderscheid men zich met andere aanbieders, service stopt niet nadat de rekening betaald is. Uiteraard in alle redelijkheid zeker na de garantie periode, ook dan komt men met een goede en meer dan redelijke oplossing. Wij zijn meer dan tevreden met Bohaco, onze stap zal zeker naar Bohaco zijn mochten we nogmaals producten nodig hebben die hun leveren. Een goede kwaliteit en service tegen een redelijke prijs, wij kunnen Bohaco, op basis van onze ca. 20 jaar ervaring met hun met een gerust hart meer dan aanbevelen bij iedereen. Het is een TOP firma.

Riete Eussen Eussen uit Geleen

21-03-2021 | totaal oordeel: 8

Ze hebbben bij ons goed werk geleverd met prima en nette werknemers.

Ronnie van de voort uit Asten

20-03-2021 | totaal oordeel: 10

Onze eerste kozijnen en deuren al 28 jaar geleden geplaatst en nog steeds tevreden.

Wil van der Sande uit Venlo

13-03-2021 | totaal oordeel: 10

Voor kant huis kozijnen en voordeur vervangen,klasse mooi werk geleverd,mooi afgewerkt ,leuke werknemers alle rommel opgeruimd echt aanbeveling om daar te kopen.klasse

Armand uit Meerssen

04-02-2021 | totaal oordeel: 9

Nu is mijn hele huis voorzien van nieuwe kunststof ramen en deuren, in drie fases. Een flinke investering, maar wellicht verzorgd voor de rest van mijn leven in dit huis. Nooit meer verven, alleen nog af en toe wassen.

Erwin uit Den Bosch

03-02-2021 | totaal oordeel: 9

Leuke werknemers. Goed overleg. Netjes en schoon gewerkt.

Reinout uit Pennings

30-01-2021 | totaal oordeel: 10

De plaatsing is erg fijn en secuur verlopen. Obstakels worden correct afgehandeld zonder te kort te doen aan de kwaliteit van de afwerking.

J.E. de Jong uit Goirle

19-01-2021 | totaal oordeel: 10

Onze ervaringen zijn prima.

Leo uit Asten

14-01-2021 | totaal oordeel: 9

Bohaco is niet de goedkoopste maar wel de beste materialen en deskundig personeel en dat was ook de reden dat wij onderhoud en vernieuwing aan onze woning wederom aan Bohaco gunden.

Annemarie van der Pol uit Meeuwen

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Bezoek aan showroom in Waalwijk goed bevallen. Informatie was prima en offerte volgde vlot. Na het plaatsen van de handtekening onder de offerte bleef het heel lang stil. Geen tussentijdse informatie ontvangen over de gang van zaken. Zelf contact gezocht met de adviseur showroom Waalwijk, toen ben ik doorverwezen naar de planning. Mijn inziens klantvriendelijker als dit via t secretariaat van de showroom zou lopen Uiteindelijk zat er 6 maanden tussen bestellen en hangen van 3 rolluiken. Corona zal hier zeker een rol in hebben gespeeld daar heb ik begrip voor. Maar m.i.te weinig/ geen contact tussen ondertekenen offerte en uiteindelijke plaatsing.

R uit Oosterhout

13-01-2021 | totaal oordeel: 8

Prettig gesprek voor de bestelling, uitvoering was Ok

Peter uit Meijel

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Wij merken dat het er aan ligt met welke persoon je te maken hebt, zowel kantoor (klantvriendelijkheid en behulpzaamheid) als monteur (kunde) . Mark Maassen heeft voor ons veel gedaan en daarmee zaken van anderen gecorrigeerd. Daarom uiteindelijk toch een aanbeveling. ALs u inhoudelijk meer info wilt is dat mogelijk

beoordelingen