Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Anita uit Deurne

31-05-2023 | totaal oordeel: 10

Bohaco heeft bij ons de hele bovenverdieping voorzien van aluminium ramen met screens, shutters, ingebouwde luxaflex en raambekleding. Alles van goede kwaliteit., mooie afwerking. Ik was m.n. zeer tevreden over de medewerkers. Zeer kundig en behulpzaam. Als ik toch een puntje van kritiek mag leveren is dat er bij de screens geen goede afwerking van de bekabeling binnen word geregeld. Er moest door ons iemand geregeld worden voor evt sleuven in de muur te slijpen en n installateur om de stroom netjes naar t stopcontact te brengen. Jammer dat dit niet door hun geregeld kan worden. Misschien handig om dit meteen te melden. Wij hadden t geluk dat er bouwvakkers al bij ons bezig waren.

Job uit Heythuysen

31-05-2023 | totaal oordeel: 10

Na het bestellen bij Bohaco van onze voordeur, Pui en schuifhor moesten we even wachten op de levering, dat is natuurlijk balen maar begrijpelijk in deze tijd. Maar het wachten was meer dan de moeite waard. Alles wat ingemeten was, klopte. Het plaatsen is prima verlopen en de werklui waren zeer correct en netjes. Ook na wat kleine dingetjes die afgesteld moesten worden kwam Bohaco zijn afspraken na. En daar houden wij van. Nog steeds zijn we blij met wat we gekocht hebben maar ook de isolatiewaarde van het glas zijn we direct gaan voelen. Top dus.

Wim uit Helden

31-05-2023 | totaal oordeel: 8

Goede afsprakensysteem maken

Johnny en Jeanne uit Beek en Donk

31-05-2023 | totaal oordeel: 10

Het is een heel goed bedrijf. Ze werken heel netjes super

henk uit Venlo

31-05-2023 | totaal oordeel: 10

alle gemaakte afspraken nagekomen. monteren van de kozijnen en deuren uitstekend weinig of geen beschadigingen aan het stucwerk en de afwerking perfect. kleine beschadiging aan de voordeur zonder enig probleem opgelost. ben zeer tevreden.

Frans uit Eindhoven

31-05-2023 | totaal oordeel: 9

Zeer professioneel bedrijf waarbij afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat

Peer uit Venlo

31-05-2023 | totaal oordeel: 10

Wij zijn heel tevreden over de duidelijke uitleg van alle mogelijkheden en over de plaatsing en afwerking van onze nieuwe " voordeurpui". Alles is in een gezellige en klantvriendelijke manier afgehandeld.

Sjors Janssen uit Beek en Donk

08-05-2023 | totaal oordeel: 10

Na een uitgebreide en zeer klantvriendelijke offerte-fase (chapeau Huub!) was het een (noodgedwongen) lange tijd van wachten op de montage. De montage verliep vlekkeloos, dankzij een capabele ploeg onder leiding van Arjan. Alles precies mooi op tijd en op maat. En met een perfecte afwerking, ondanks een paar "uitdagingen"! Het was met recht een topprestatie of zoals ze hier in Brabant zeggen: Het kost wa mer dan hedde ok wa! Thanks!

Jan uit Oosterhout

07-05-2023 | totaal oordeel: 8

Heel goed!

Frans uit leende

06-05-2023 | totaal oordeel: 9

Onze ervaring met Bohaco is zeer goed door de kwaliteit van de geleverde kozijnen , ook de kwaliteit van het plaatsen en de daarbij behorende afwerking staat op een hoog niveau. De goede werkvoorbereiding en de vakkennis van de monteurs draagt daar zeker in bij.

Iek de Potter uit Den Bosch

06-05-2023 | totaal oordeel: 9

Werkzaamheden zijn correct op de afgesproken dag uitgevoerd. Min punt De enorme lange levertijd (35 weken) is veel te lang max 3 mnd is acceptabel. Het grote bedrag wat je als aanbetaling moet doen. 25 % betalen bij een levertijd van 35 wkn. is te veel. In overleg tussen opdrachtgever en verkoper heb ik dit aangepast.

Ellen Berkers uit Panningen

05-05-2023 | totaal oordeel: 8

Alles verliep heel goed en netjes

Nellie uit Blerick

04-05-2023 | totaal oordeel: 8

Heel goed.

Wim uit Uitwijk

04-05-2023 | totaal oordeel: 10

zeer tevreden

Hay uit KRONENBERG

04-05-2023 | totaal oordeel: 10

Nieuwe kunstof ramen en deuren en sinds kort ook shutters door hen geplaatst prima kwaliteit en goede service We zijn zeer tevreden ze zijn zeker aantebevelen

Harry uit Nuenen

04-04-2023 | totaal oordeel: 9

Snelle plaatsing en goed gemaakt.

Martine uit Haelen

03-04-2023 | totaal oordeel: 9

Goed en duidelijk contact, fijne uitleg vooraf. Afspraken die in de offerte stonden zijn prima nagekomen. Lange levertijden was onmacht van het bedrijf, was voor ons geen probleem. Service ook als prima ervaren. Helaas was er een ruit verkeerd geleverd en moest dat opnieuw worden bestelden. Uiteindelijk prima afgehandeld. Al met al, tevreden!

Geert-Jan uit Oss

02-04-2023 | totaal oordeel: 10

Bohaco heeft ptop kwaliteit ramen voor ons gemaakt, die ook professioneel geplaatst zijn. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Lhf Leenen uit Someren

02-04-2023 | totaal oordeel: 10

Prettige samenwerking en overleg Eindresultaat is perfect.

André uit Berkel-Enschot

31-03-2023 | totaal oordeel: 10

.

Jos uit Lierop

31-03-2023 | totaal oordeel: 5

Huub van Berlo is een fijne verkoper, na alles in gang te hebben gezet zijn er enkele afspraken slecht nagekomen en ook grove fouten gemaakt. Men heeft verkeerde tekeningen verstuurd voor de stelkozijnen. Nadat we dit zelf geconstateerd hadden had men nog moeite om hun fout toe te geven. Gevolg dat we 6 weken later alles geplaatst hadden. Toen hebben we ook bouwtechnisch nog aanpassingen moeten doen omdat men een verkeerde schuifpui geleverd had. Hierdoor oponthoud in onze bouwplanning. Ook bij vliesgevel na opmerkingen van onze bouwtechnicus nog een fout gemaakt omdat men de verkeerde hoogte had aangehouden. Verder duidelijk vermeld bij de aankoop dat men contact op moest nemen met de stucadoor voor het buitenwerk om misverstanden te voorkomen, is niet gedaan en daarom ook weer enige wrevel in de communicatie. Dus verkoop perfect en begripvol, planning en tekeningen zeer matig en slechte communicatie !!!

Peter uit Nieuwstadt

31-03-2023 | totaal oordeel: 10

Vriendelijke monteurs, vakkundig werk geleverd volgens afspraak

Silvia uit Roermond

31-03-2023 | totaal oordeel: 10

Goede uitleg bij aankoop, vriendelijke verkoper. Prima communicatie, op vragen werd meteen en adequaat gereageerd. Maar het allerbelangrijkste: mooie, goede kozijnen, perfect ingemeten en uitstekend gemonteerd. Nette, efficiënt werkende monteurs, die hun best deden alles zo netjes mogelijk achter te laten. Alles klopte gewoon. En een week later kreeg ik ook nog het verzoek of een monteur even langs mocht komen om een kleine beschadiging te herstellen, die ik zelf niet eens had opgemerkt. Bohaco kozijnen zijn misschien niet de goedkoopste die verkrijgbaar zijn, maar ze zijn elke cent extra waard.

Jan uit DenBosch

30-03-2023 | totaal oordeel: 10

Prettige benadering van dhr. Vreugdenhil bij het orienteren en later bestellen van onze (schuif)pui. Ook het inmeten en later het plaatsen ging prettig en zonder problemen. De levertijd viel uiteindelijk ook nog mee.

I uit Stein

30-03-2023 | totaal oordeel: 10

Recent kozijnen laten laten plaatsen. Monteurs waren super vriendelijk en hadden de kozijnen snel geplaatst. Na plaatsing een aantal kleine beschadigingen geconstateerd en deze waren binnen een week gecorrigeerd. Kortom de service is super! En heel blij met het afgeleverde resultaat.

beoordelingen