8.8
Gemiddelde uit 483 beoordelingen. 88% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

8,7  Advies en verkoop

9,0  Kwaliteit

8,9  Afspraken nakomen

9,0  Kennis en vakmanschap

8,9  Betrouwbaarheid

9,0  Montage

8,7  Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

hans uit someren

26-03-2020 | totaal oordeel: 1

Vanmiddag de showroom in Meijel binnen gelopen 2 verkopers aanwezig en inderdaad volop bezig met klanten 20 min door de zaak gewandeld maar geen oogcontact gekregen met de heren. Aan een tafel gaan zitten in het zicht van hun maar na een half uur geen enkele reactie. Opgestaan na nog eens 30 min en gevraagd waarom niemand iets aan me vroeg of welkom heten. Waarop de verkoper antwoordde dat de secretaresse niet aanwezig was die dat dan doet !! Ik zei ; daar bent u dus van op de hoogte maar u neemt het fatsoen niet om mij eventueel te ontvangen en mede te delen dat u waarschijnlijk te druk heeft voor mij en om eventueel op een ander tijdstip terug te komen . Nee de verkoper zei alleen maar; Prettige dag verder en draaide zich om naar de klant waar hij mee bezig was...............

Nick uit Reuver

16-03-2020 | totaal oordeel: 8

Deze is goed, daar zij de gemaakte afspraken nakwamen en er kon worden betaald nadat het zonnescherm was geplaatst

Pascal Gielen uit Venlo

14-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goed

John Korsten uit Helden

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Voor de vervanging van garage deur met een pui kwam een goed idee met een mooie oplossing. Plaatsen ging ook voorspoedig. Bij het opmeten hoorden we dat we zelf tegels moesten weg slijpen. Het was echter niet duidelijk hoever. Dit hebben we opgevraagd, maar voordat we antwoord hadden was de plaatsing al en hebben de monteurs het netjes opgelost.

Johan uit Valkenswaard

10-03-2020 | totaal oordeel: 9

Perfecte service Goede afspraken Topkwaliteit zowel in materiaal als ook in montage Heel vriendelijk personeel in de verkoop als ook bij de monteurs Iedereen gaat zeer secuur te werk en men neemt alle tijd voor je...je voelt je gehoord en er wordt ook naar gehandeld. Kortom, de klant is hier nog echt Koning en apetrots op het resultaat.

Pierre Groetelaers uit Helden

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Correct en zeer deskundig zowel in voortraject als in de uitvoering van werkzaamheden.

Bert Schaeks uit Klimmen

10-03-2020 | totaal oordeel: 10

Werkzaamheden worden rustig en netjes uitgevoerd. Tevens worden vervolg stappen ook meteen afgehandeld.

wim uit Beek

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goed werk en snel.

Rolf uit Neerkant

10-03-2020 | totaal oordeel: 8

Goede kwaliteit, fijne monteurs. Fijne samenwerking, nu de rest van de kozijnen nog.

Alexander uit Waalwijk

02-03-2020 | totaal oordeel: 2

Gewoon een grote kut bedrijfZe willen nog ineens geen deur verkopen doe nog geeneens geen moeite en zeer klant onvriendelijk een vrouw in Waalwijk als het maar om een deur gehad ik heb al een deur bij jullie gekocht alleen maar ellende gehad ik snap niet dat jullie allemaal zulke zo goeie recensies hebben dan zal ik schijnbaar de enigste zijn

mart dael uit VENLO

03-02-2020 | totaal oordeel: 10

Uitstekende service

Peggy uit Weert

03-02-2020 | totaal oordeel: 10

Goede service, geen probleem om afspraak ver te verzetten ivm ziekte. Mooie deuren en ramen, leuke en vooral meedenkende en zeer nette werkers. Zeer tevreden, kan maar een 10 geven, anders hadden ze van mij een 100 gehad!,,

Marcel uit Hamakers

28-01-2020 | totaal oordeel: 9

Werken volgens afspraak, ruimen alles netjes op, voeren oude materialen zelf af, maken niet meer rommel dan nodig is, vriendelijk. Ook na een paar maanden komt een servicemonteur gratis nog even langs voor een kleinigheidje. Goede kwaliteit, duidelijke afspraken van tevoren. Wat ging er fout ? 6 sleutels besteld, 3 geleverd. Maar ook dit werd probleemloos opgelost. Houd rekening met lange levertijd van 3 a 4 mnd.

C uit Drunen

25-01-2020 | totaal oordeel: 8

Dat jullie liever geen slechte ervaringen willen horen,dus hierbij geen recensie. Willen jullie ons dan ook niet meer benaderen aub,wij zijn er wel klaar mee. Alles is betaald dus klaar nu!!!

Jo uit Beek en Donk

22-01-2020 | totaal oordeel: 5

Enkele jaren geleden hebben jullie raam- en deurkozijnen vervangen door kunststofkozijnen waar ik tevreden over was. Onder de deuren was een natuurstenen dorpel geplaatst, erg netjes. Daarom heb ik jullie ook gevraagd voor de schuifpui en deur met raam in november jl. Deze keer echter geen natuurstenen dorpels maar een strip en wat specie. De deur gaat heel lastig dicht door de strips die er onder zitten. Ik ga er van uit dat dit nog gerepareerd wordt zodat ik Bohaco weer kan aanbevelen.

Twan uit Weert

17-12-2019 | totaal oordeel: 10

Ze hebben goed werk gedaan ! Waren vriendelijk en alles netjes opgeruimd.

John uit Oss

25-11-2019 | totaal oordeel: 10

Afgelopen week de kunststof kozijnen geplaatst in onze woning. De monteurs hebben geweldig werk verricht. Dachten mee en ruimen alles op en dat is zeker een pluimpje waard. Ziet er heel mooi uit.

Erica uit Tilburg

24-11-2019 | totaal oordeel: 10

We zijn in de showroom heel netjes geholpen en er is regelmatig contact geweest als er kleine aanpassingen nodig waren. De heren die de kozijnen geplaatst hebben zijn allemaal zeer kundig en werken netjes, ook waren deze heren zeer prettig in de omgang en we hebben dan ook een paar leuke dagen gehad. Dat maakt het voor ons wederom een hele fijne ervaring met Bohaco.

Akkie uit Rosmalen

17-11-2019 | totaal oordeel: 10

Van offerte tot levering, alles prima en snel verzorgd

J. van Daal uit Haler

13-11-2019 | totaal oordeel: 10

Vestigingsmanager Weert, inmeter en installateurs hebben hun werk vakkundig en klantgericht gedaan. We zijn tot nu toe zeer tevreden over dit bedrijf.

Niek uit Geldrop

12-11-2019 | totaal oordeel: 10

Netjes ontvangen. Duidelijk vervolg van bestelling ontvangen. Keurig gegaan

Karel de Jong uit Asten

12-11-2019 | totaal oordeel: 8

Alles verliep zoals gepland.

Anke Tabak uit Baexem

22-10-2019 | totaal oordeel: 10

alles is prima opgelost en keurig afgewerkt.

Con en Agnes van uit Weert

22-10-2019 | totaal oordeel: 10

Wij hadden in verschillende zaken een offerte laten maken en Bohaco was heel zeker de beste in kwaliteit en service. Het plaatsen van onze kunststof kozijnen werd heel goed en heel mooi afgewerkt. Ze namen er de tijd voor om het goed te doen. Het zijn echte vakmensen. Wij raden het iedereen aan, om bij Bohaco kozijnen te kopen. In een woord GEWELDIG.

Pierre Ruijters uit Echt

22-10-2019 | totaal oordeel: 10

Super vakmensen

beoordelingen