8.9
Gemiddelde uit 508 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Leo uit Den Bosch

22-09-2020 | totaal oordeel: 10

Bij mij is een nieuwe voordeur geplaatst. Het resultaat is bijzonder fraai. De monteur heeft keurig en snel gewerkt. Ik zal Bohaco zeker aanbevelen!!

Pierre uit Montfort

06-09-2020 | totaal oordeel: 9

Wij hebben het zeer prettig gevonden om met Bohaco zaken te doen. En zullen het een volgende keer weer doen.

Mart uit Ell

05-09-2020 | totaal oordeel: 7

Naar wens verlopen levertijd is te lang.

Rob uit Liessel

02-09-2020 | totaal oordeel: 8

Goed advies, goede service en vakwerk!

Gusta Stassen uit Beek Lb

02-09-2020 | totaal oordeel: 10

In de showroom op een vriendelijke manier manier geholpen om mijn eigen keuze te maken. Het eindresultaat is geweldig.

Els uit Weert

01-09-2020 | totaal oordeel: 8

Ze zijn de hele dag bezig geweest om bij ons een schuifpui te vervangen. Het resultaat is heel mooi.

John uit Bankers

21-07-2020 | totaal oordeel: 10

Geen

A. Willemse uit Grubbenvorst

04-06-2020 | totaal oordeel: 10

Zeven jaar geleden hebben wij een nieuwe pui laten plaatsen door Bohaco. Wij waren zeer tevreden en zijn daarom weer terug gekomen bij Bohaco. Nu hebben we 3 kunststof ramen laten plaatsen. Ook hier zijn we erg blij mee. Het sterke punt is dat er met ons meegedacht werd over de uitvoering. Prima werk werd er geleverd.

Bennie uit Drunen

03-06-2020 | totaal oordeel: 8

Duidelijk in plannen en monteurs welke hun vak begrijpen. Voor service is een telefoontje voldoende om alles op zeer korte termijn te herstellen.

Hannie uit Den Bosch

02-06-2020 | totaal oordeel: 8

Zie boven.

Ebo Dieben uit Eindhoven

01-06-2020 | totaal oordeel: 10

Ik ben zo blij dat ik geen mooie houten kozijnen heb maar dat we hebben gekozen voor strakke witte aluminium kozijnen. Nu 30 jaar later ziet het er nog steeds super uit. Mooi hout is ook alleen maar mooi(er) het eerste jaar. Daarna is het berg werk. De buurman heeft al zo vaak de kwast moeten pakken 🙂 Glanzend wit en alles (waaronder grote schuifpui) sluit nog perfect. Wel inderdaad een stuk duurder dan hout maar een super keuze destijds! Mocht ik nog een keer gaan bouwen dan kom ik zeker een keer terug!

Mies uit Asten

27-05-2020 | totaal oordeel: 10

Professioneel werk.

Frans uit Maasbree

26-05-2020 | totaal oordeel: 8

Goede afspraken-personeel met veel ervaring-mooie afwerking.

ivonne Van Nuland uit HEESCH

24-05-2020 | totaal oordeel: 10

Nadat we eerst de keuken ramen en voordeur door Bohaco hebben laten plaatsen nu ook de 1ste verdieping laten doen. Met de vriendelijke gezellige Volcmar om tafel gezeten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna in 2 dagen de 1ste verdieping voorzien van nieuwe kozijnen en horren. We zijn er super blij mee.

Annette uit Helmond

23-05-2020 | totaal oordeel: 10

We moesten er lang op wachten (ruim 20 weken), maar het was het wachten waard! Nu genieten van mooie en zeer goede kwaliteit ramen!!

Harry van de Meulenhof uit Helmond

22-05-2020 | totaal oordeel: 10

Geen enkele verrassing bij het plaatsen .Beter kan niet .Nogmaals bedankt.

Carla uit ‘s-Hertogenbosch

20-05-2020 | totaal oordeel: 9

Zowel de kwaliteit van de ramen als de professionaliteit van de monteurs die het installeren is fantastisch. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Bohaco bij iedereen aan.

Henri uit Herten

19-05-2020 | totaal oordeel: 9

Al eerder ervaring opgedaan met dit bedrijf. Goed advies en prima product. Ook de montage en afwerking is dik in orde. Daar hangt wel een kostenplaatje aan, maar dat doet maar een keer pijn.

Elly uit Ulestraten

19-05-2020 | totaal oordeel: 7

De plastic strip langs een van de schuifpuien verschuift regelmatig; bij mijn aanbeveling vermeld ik wel het nogal hoge prijskaartje !!

Cees uit Nuth

25-04-2020 | totaal oordeel: 8

Alleen jammer dat het zo lang heeft moeten duren.

J.A. van Gent uit Nieuwkuijk

22-04-2020 | totaal oordeel: 9

Om ons huis helemaal 70+ bestendig te maken, dus onderhoudsvrij, hebben we besloten om de schuifpui in onze huiskamer, het raam en deur in onze keuken, de houten buitenwand van de keuken en onze garagedeuren te vervangen door één grote wand met een deur van 110 cm in het midden voor de driewieler van mijn vrouw. De voordeur, na ongewenst bezoek, en slaapkamerramen waren al door Bohaco vervangen. Kost veel geld maar de stenen verzilveren van je huis is een perfecte oplossing. Wij waren heel blij met onze financieel adviseur want hierdoor kunnen we blijven wonen in ons huis, ook nu we ouder worden en alles is inmiddels onderhoudsvrij. Zo nodig mag u ons hierover mailen als het over mogelijkheden gaat. Het enige wat Bohaco nog moet leren is om zuiniger met zijn goede personeel om te gaan als ze onder slechte omstandigheden moeten werken. Gelukkig kon ik een zeil voor ze spannen tegen de regen maar ontwerp een mobiele tent, snel opzetbaar, en jullie zullen zien hoeveel dit kwa prestatie en tevredenheid werkt over een heel jaar. Voor de rest: Chapeau en kwaliteit van de materialen , advies in Den Bosch en vakmanschap is 100%.

Corné uit Waalwijk

21-04-2020 | totaal oordeel: 10

Vanaf eerste contact is eigenlijk alles goed geregeld. Plaatsing is gedaan door goede monteurs welke met je meedenken voor de beste afwerking.

Paul uit Heythuysen

21-04-2020 | totaal oordeel: 10

Al vele jaren plezier en gemak van producten van Bohaco Als we voor de keuze staan, gaan we toch weer voor kwaliteit en zekerheid en afspraak

Frans uit Mierlo

21-04-2020 | totaal oordeel: 8

Wel een beetje duur en weinig onderhandelingsruimte! Maar kwaliteit heeft een prijs, toch?

beoordelingen