8.9
Gemiddelde uit 540 beoordelingen. 98% beveelt ons aan!

Een rapport om trots op te zijn!

 Advies en verkoop

 Kwaliteit

 Afspraken nakomen

 Kennis en vakmanschap

 Betrouwbaarheid

 Montage

 Nazorg en service

Klanten vertellen over Bohaco

Bohaco is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche. Op Zoover checkt u uw hotel en op Kieskeurig uw nieuwe wasmachine. En uw kozijnenleverancier…die vindt u op Klantenvertellen.nl!

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

michel uit Andel

20-04-2021 | totaal oordeel: 10

Vandaag is onze zonwering onder de glazen overkapping gemonteerd. Als een geheel met de overkapping een bijzonder strakke moderne afwerking in perfecte balans. Uitermate tevreden over zowel de advisering als de montage van dit mooie stukje verfraaing tegen de warme zomers. Vriendelijke monteurs die alles netjes hebben geïnstalleerd, uitgelegd en opgeruimd. Alhoewel een eerste keer montage ONDER een overkapping was voor beide heren een mooie stukje vakwerk wat zeker een vlaai waard is!

Jos uit Eindhoven

03-04-2021 | totaal oordeel: 10

Vanaf de aanvrage van een offerte, een heel goede begeleiding bij het kiezen van een nieuwe pui. De montage van deze pui werd vakkundig en zeer nauwkeurig gedaan. De afwerking was perfect.

B uit Hedel

24-03-2021 | totaal oordeel: 10

Heel fijn geholpen in de zaak daarna alle afspraken netjes nagekomen en perfect werk geleverd in het verleden al goede ervaring mee dus vandaar weer terug gegaan zeker een aanrader.

F.P.J.M. (Frans) van der Kruijs uit Budel

24-03-2021 | totaal oordeel: 10

Simpel, de kozijnen zijn topkwalitet, daar hoef je geen specialist voor te zijn, dat zie je ook als leek. Bij mij zijn twee schuifpuien geplaatst door twee monteurs. Zeer vakbekwaam, zuinig op mijn spullen en geweldig geplaatst en afgewerkt. Alles keurig opgeruimd en al het afval meegenomen.

Fons uit Heesch

24-03-2021 | totaal oordeel: 9

Levering is 1 keer uitgesteld, maar daar is vroegtijdig over gecommuniceerd. Nadien is alles vlug en netjes en volgens afspraak gedaan

Sjaak uit Tegelen

22-03-2021 | totaal oordeel: 10

Wij hebben in de laatste ca. 20 jaar meerdere malen ramen, deuren, pui en garage sectionaal deur gekocht bij Bohaco. De ervaring leert, men is niet het goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Je krijgt er wel goede kwalitative waar voor je geld. Bij de start (aankoop) doet men goed overleggen en men kijkt samen met je, wat voor jou situatie, de beste optie is. Hierbij wordt goed geluisterd naar de eigen ideën en wensen, men neemt dit goed mee in ontwerp en advies. Er wordt met goed vakmanschap op een uiterst nette manier gewerkt tijdens het aanbrengen van de ramen, deuren, pui, de afwerking en nazorg is perfect en de service is uitstekend. Ook na de garantie is de service goed, als je fatsoenlijk met hun overlegt, komt er een voorstel uit. Niet alleen in kwaliteit maar ook hierin onderscheid men zich met andere aanbieders, service stopt niet nadat de rekening betaald is. Uiteraard in alle redelijkheid zeker na de garantie periode, ook dan komt men met een goede en meer dan redelijke oplossing. Wij zijn meer dan tevreden met Bohaco, onze stap zal zeker naar Bohaco zijn mochten we nogmaals producten nodig hebben die hun leveren. Een goede kwaliteit en service tegen een redelijke prijs, wij kunnen Bohaco, op basis van onze ca. 20 jaar ervaring met hun met een gerust hart meer dan aanbevelen bij iedereen. Het is een TOP firma.

Riete Eussen Eussen uit Geleen

21-03-2021 | totaal oordeel: 8

Ze hebbben bij ons goed werk geleverd met prima en nette werknemers.

Ronnie van de voort uit Asten

20-03-2021 | totaal oordeel: 10

Onze eerste kozijnen en deuren al 28 jaar geleden geplaatst en nog steeds tevreden.

Wil van der Sande uit Venlo

13-03-2021 | totaal oordeel: 10

Voor kant huis kozijnen en voordeur vervangen,klasse mooi werk geleverd,mooi afgewerkt ,leuke werknemers alle rommel opgeruimd echt aanbeveling om daar te kopen.klasse

Armand uit Meerssen

04-02-2021 | totaal oordeel: 9

Nu is mijn hele huis voorzien van nieuwe kunststof ramen en deuren, in drie fases. Een flinke investering, maar wellicht verzorgd voor de rest van mijn leven in dit huis. Nooit meer verven, alleen nog af en toe wassen.

Erwin uit Den Bosch

03-02-2021 | totaal oordeel: 9

Leuke werknemers. Goed overleg. Netjes en schoon gewerkt.

Reinout uit Pennings

30-01-2021 | totaal oordeel: 10

De plaatsing is erg fijn en secuur verlopen. Obstakels worden correct afgehandeld zonder te kort te doen aan de kwaliteit van de afwerking.

J.E. de Jong uit Goirle

19-01-2021 | totaal oordeel: 10

Onze ervaringen zijn prima.

Leo uit Asten

14-01-2021 | totaal oordeel: 9

Bohaco is niet de goedkoopste maar wel de beste materialen en deskundig personeel en dat was ook de reden dat wij onderhoud en vernieuwing aan onze woning wederom aan Bohaco gunden.

Annemarie van der Pol uit Meeuwen

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Bezoek aan showroom in Waalwijk goed bevallen. Informatie was prima en offerte volgde vlot. Na het plaatsen van de handtekening onder de offerte bleef het heel lang stil. Geen tussentijdse informatie ontvangen over de gang van zaken. Zelf contact gezocht met de adviseur showroom Waalwijk, toen ben ik doorverwezen naar de planning. Mijn inziens klantvriendelijker als dit via t secretariaat van de showroom zou lopen Uiteindelijk zat er 6 maanden tussen bestellen en hangen van 3 rolluiken. Corona zal hier zeker een rol in hebben gespeeld daar heb ik begrip voor. Maar m.i.te weinig/ geen contact tussen ondertekenen offerte en uiteindelijke plaatsing.

R uit Oosterhout

13-01-2021 | totaal oordeel: 8

Prettig gesprek voor de bestelling, uitvoering was Ok

Peter uit Meijel

13-01-2021 | totaal oordeel: 6

Wij merken dat het er aan ligt met welke persoon je te maken hebt, zowel kantoor (klantvriendelijkheid en behulpzaamheid) als monteur (kunde) . Mark Maassen heeft voor ons veel gedaan en daarmee zaken van anderen gecorrigeerd. Daarom uiteindelijk toch een aanbeveling. ALs u inhoudelijk meer info wilt is dat mogelijk

Merie-an van Gennip uit Heeze

12-01-2021 | totaal oordeel: 10

Na telefonisch contact snel een afspraak kunnen maken, deze zijn ook goed nagekomen. Nadat de bestelling geplaatst is, aantal weken klopte met de voorspelling die jullie gegeven hadden. Ben erg tevreden over de geleverde producten!

Jack uit Meijel

11-01-2021 | totaal oordeel: 10

In november gehele woning ramen en buitendeuren laten vervangen voor kunststof kozijnen en geisoleerde deuren met HR++ glas. Uitbreken van de oude stalen kozijnen was een hele klus maar verliep vlekkeloos en zonder enige schade aan muren of stucwerk, dankzij omzichtig te werk gaan door deskundige monteurs. Na plaatsen perfect passende nieuwe ramen en deuren alles netjes afgewerkt, ook daar waar geimproviseerd en meegedacht moest worden. Van inmeten, fabricage t/m afwerken prima werk geleverd, met een extra compliment voor de continue secuur werkende monteurs!!

Hub en Tiny Rooijakkers uit Panningen

11-01-2021 | totaal oordeel: 9

De werknemers waren vriendelijk en wisten hoe een en ander aan te pakken. Vooral de aparte hoekraam van beneden naar de bovenverdieping werd professioneel afgewerkt. Niets dan lof voor deze mannen. Bohaco zorgt voor kwaliteit: van verkoop tot en met de montage.

Jan uit Maastricht

10-01-2021 | totaal oordeel: 9

De plaatsing van de koziinen. voor- en achterdeur, sunscreen, hordeur en rolluiken duurde wat langer als gebruikelijk. Een gevolg van strak inmeten van de kozijnen. Dat zorgde er voor dat het wat lastiger ging, maar aan de andere kant zijn de naden langs de muren dun. Dus het ziet er erg goed uit. Afwerking aan binnenzijde en buitenkant is goed verzorgd. Tip: als het niet bij de verkoop aan de orde is: zorg gelijk voor binnen vensterbanken. Dat maakt het gewoon af. Ze zijn wat duurder, maar we vertrouwen op goede service. (Ook achteraf)

Geert uit ‘s-Hertogenbosch

09-01-2021 | totaal oordeel: 9

Kwaliteits producten met kundige monteurs.

Rolf uit Neerkant

09-01-2021 | totaal oordeel: 9

Levertijd was vrij lang maar dan heb je ook wat. We zijn zeer tevreden.

rob uit heeze

08-01-2021 | totaal oordeel: 10

Na een goed en gedegen advies wel even moeten wachten op de levering, maar dit was in het eerste gesprek ook al aangegeven. goed advies gekregen en uiteindelijk op bovenverdieping kunststof kozijnen laten plaatsen. Monteurs werken netjes en zijn vriendelijk.

Mario Verhees uit Asten

30-11-2020 | totaal oordeel: 10

In 1999 Een aantal raamkozijnen en een deurkozijn bij Bohaco in Meyel aangekocht. Onlangs brak er een slotplaatje af. Na gebeld te hebben gaven ze aan dat dit een voorkomend probleem was. Binnen enkele dagen een nieuw slotplaatje toegestuurd gekregen zonder dat daar kosten aan verbonden waren. Zelfs voor hen bracht dit extra kostenpost aan verzendkosten van 1,41,-. met zich mee. Hier herkend je bedrijven aan die het goed met hun klanten voor hebben.... super.

beoordelingen