Openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren

Met openslaande tuindeuren van Bohaco haal je het buitenleven naar binnen. Zo kun je nog meer genieten van je tuin of terras. Een tuindeur is een eenvoudige en efficiënte oplossing voor dit doeleinde en is toe te passen bij vrijwel iedere woning. Bohaco biedt deze dubbele deuren in zowel kunststof als aluminium.

De kunststof tuindeur heeft als voordeel dat deze uitgevoerd kan worden met een folie met houtnerf. Zo passen je terrasdeuren goed bij houten kozijnen of kunststof kozijnen met houtlook.

Aluminium tuindeuren bieden constructietechnisch de meest uitgebreide mogelijkheden en kunnen juist voor grotere oppervlakten zeer geschikt zijn. Natuurlijk sluiten ze perfect aan bij de aluminium kozijnen van Bohaco.

 

Openslaande tuindeuren

Wat zijn de voordelen van openslaande tuindeuren?

  • Individueel design.
  • Decoratieve elementen toevoegen.
  • Optimale isolatie.
  • Vervaging grens tussen binnen en buiten in je woning.
  • Beste hang- en sluitwerk.

Wat is belangrijk bij het kopen van tuindeuren?

Het kiezen van een betrouwbare leverancier is belangrijk bij de aankoop van tuindeuren.  Een goede leverancier zorgt niet alleen voor kwaliteitsproducten, maar biedt ook ondersteuning bij vragen of eventuele problemen. Er is hulp beschikbaar tijdens de montage en indien nodig, kun je rekenen op snelle assistentie. Tuindeuren van hoge kwaliteit bieden goede isolatie en zijn voorzien van betrouwbare beveiliging tegen inbraak. Omdat tuindeuren kopen een investering is, loont het om een showroom te bezoeken en advies in te winnen over de mogelijkheden die aansluiten bij je behoeften.

Projecten

Inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest-pagina. Prachtige ontwerpen en innovatieve ideeën voor een warme en sfeervolle woning.

Personaliseer je openslaande tuindeuren

Elk huis heeft zijn eigen karakter. Daarom bieden we uitgebreide personalisatieopties voor onze openslaande tuindeuren, waardoor ze aansluiten bij de unieke stijl van een woning. Of je nu de voorkeur geeft aan de charme van houten tuindeuren of een strakke, moderne uitstraling, onze tuindeuren kunnen worden aangepast. 

Kies uit een veelzijdig assortiment kleuren, afwerkingen en glasopties. Met toevoegingen zoals houtnerffolie op materiaal van kunststof, kunnen we zelfs de warme uitstraling van hout nabootsen. Verbind je tuin en huis door openslaande tuindeuren, die passen bij jouw persoonlijke stijl en de bouwstijl van je huis.

Waarom (tuin)deuren kopen bij Bohaco?

  • 45 jaar kennis en ervaring
  • Gratis én eerlijk advies
  • Eigen productie, montage en service
  • Verzekerd van constante en hoge kwaliteit