Kunststof Kozijnen

Aluminium kozijnen – duurzaam en individueel design

Aluminium kozijnen van Bohaco bieden uitgebreide mogelijkheden voor individueel design, zijn zeer duurzaam en bieden veiligheid. Ramen zijn karakteristiek voor de uitstraling van uw woning. De aluminium profielen waaruit de kozijnen zijn opgebouwd, bieden uitgebreide constructietechnische mogelijkheden voor architectonisch design. Voor optimale inbraakpreventie is ieder aluminium kozijn uitgerust met het beste hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

Voordelen aluminium kozijnen:

 • Zeer hoge isolatiewaarde
 • Verkrijgbaar in maar liefst 300 RAL kleuren en diverse soort structuurlak
 • Uniek design bij moderne nieuwbouw of renovatie oude stalen kozijnen
Bel of mail mij terugBezoek showroom

Vlak aluminium kozijn

Uitermate geschikt voor moderne en eigentijdse architectuur
 • Minimalistisch design
 • Maximale lichtinval
 • Mogelijk om gedeeltelijk in spouw te zetten

Het traditionele aluminium raam geeft met zijn vlakke profiel uw woning een mooie uitstraling. Hoewel deze ramen vooral worden toegepast in moderne en eigentijdse architectuur, komen zij bij alle woonstijlen goed tot hun recht.

Verdiepte aluminium kozijnen

Duurzame oplossing geschikt voor ieder type woning
 • Robuuste vormgeving
 • Bij renovatie of nieuwbouw
 • Extra stabiliteit bij grote constructies

Verdiepte aluminium kozijnen van Bohaco geven uw woning een mooie uitstraling en komen bij ieder type woning optimaal tot hun recht.

Smal (staallook) aluminium kozijn

Bij renovatie van oude stalen ramen of nieuwbouw met staal-look
 • Eigentijdse vervanger voor oude stalen kozijnen
 • Smalste kader- en vleugelprofiel
 • Diverse uitvoeringen om optimaal aan te sluiten bij authentieke uitstraling.

Bij renovatie van oude stalen ramen kunt u kiezen voor de aluminium staal-look ramen van Bohaco. Zo zorgt u ervoor dat de ramen optimaal aansluiten bij de moderne uitstraling van uw woning en geniet u van comfort. Ook in bepaalde nieuwbouw situaties komt de staal-look perfect tot zijn recht.

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor aluminium kozijnen

Wat u nog meer moet weten over aluminium kozijnen:

Hoe goed isoleren aluminium kozijnen?

Bohaco past voor haar aluminium kozijnen een geïsoleerd 3-kamer profiel systeem toe. De profielen zijn gevuld met een hoog isolerend schuim (zónder het schadelijke H-CFK) in de modulaire isolatiezones. Hiermee biedt zij een praktisch toepasbaar systeem met een hoge isolatiewaarde (Uf tot 1,1 W/M2K mogelijk).

Wat is er mogelijk op het gebied van kleuren?

Het grote voordeel van aluminium kozijnen is de ruime keuze in kleur en afwerkingsgraad. Zo is er de keuze uit hoogglans, zijdeglans of structuurlak. Bij zijdeglans en structuurlak is de keuze in kleur ruim. Bij hoogglans kiest u zelfs uit alle RAL kleuren. Het voordeel van aluminium is bovendien dat u binnen en buiten voor dezelfde kleur kunt kiezen, maar ook eenvoudig voor een verschil tussen binnen en buiten.

Misschien bent u ook op zoek naar:

KOMO

KOMO product certificaat

Kunststof en aluminium ramen, deuren en serres van Bohaco voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets mogen deze producten het KOMO keurmerk dragen. Dit betekent dat zij uitvoerig getest zijn op alle belangrijke onderdelen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw ramen en deuren!

Lees meer