Wegens groei zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur voor onze showroom in Meijel. Heb jij een commerciële drive en communiceer je gemakkelijk? Inspireer en overtuig jij mensen op een natuurlijke manier?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je geeft advies over en verkoopt kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering aan particulieren. Je doel is om omzetgroei te realiseren, je middel is goede en klantvriendelijke advisering. Dit doe je zowel bij de klanten aan huis om de situatie te bekijken, als in de showroom in Meijel waar je alle producten bij de hand hebt. Je werkt zelfstandig maar wel in een team van verkopers. Je werkgebied als verkoopadviseur is de regio Eindhoven. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Het voeren van advies- en verkoopgesprekken;
  • Het geven van productinformatie;
  • Het opstellen en uitbrengen van offertes;
  • De showroom aantrekkelijk en representatief houden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een verkoopadviseur met commerciële ervaring in de bouw of bouwtoelevering. Bij voorkeur ervaring in de verkoop van maatwerk producten aan particulieren. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. Technisch inzicht is een must. Verder heb je een proactieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je communicatieve vaardigheden zijn goed zowel mondeling als schriftelijk. Je bent inzetbaar van dinsdag tot en met zaterdag en bij voorkeur woonachtig in Zuidoost-Brabant.

Wie zijn wij?

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al ruim 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een waar merk in de particuliere markt met vijf vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group, een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog. Sollicitaties mogen verstuurd worden voor 5 juli 2021 aan de afdeling HR via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.

Solliciteer nu online:Upload hier je CV in Word of Pdf.
(Max. 3mb per bestand)

Motivatie

Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief