Kozijnen renoveren – Met de energiebespaarlening bij Bohaco

Investeer slim in Aluminium en Kunststof Kozijnen van Bohaco!

Denkt u erover om uw kozijnen te renoveren? Maar kijkt u op tegen de hoogte van de investering? De Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds is een aantrekkelijke mogelijkheid om de investering in energiebesparende Bohaco kozijnen voor uw eigen huis te financieren. Door de maandelijkse betalingen van de lening, spreidt u de kosten over meerdere jaren. En afhankelijk van hoeveel energie u nu verbruikt, is die besparing misschien wel genoeg om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis met aluminium en kunststof kozijnen van Bohaco en investeer slim!

Voordelen kozijnen renoveren:

Wanneer u kozijnen gaat renoveren met kunststof kozijnen of aluminium kozijnen van Bohaco dan kiest u voor producten met een lange levensduur en een hoge isolatie. De isolerende kozijnen met hoogrendementsglas (HR++) isoleren veel beter dan oude kozijnen met enkel glas. Het verbetert niet alleen uw wooncomfort, maar u bespaart er ook mee op uw stookkosten. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan renoveren rendabel zijn.

  • Dankzij hoogrendementsbeglazing kunt u met een gemiddelde eengezinswoning € 280,- aan stookkosten per jaar besparen.
  • U krijgt een comfortabeler huis met een gelijkmatige warmte.

Hoe werkt de energiebespaarlening?

Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt de energiebespaarlening. Het fonds van €300 miljoen is bijeengebracht door de rijksoverheid, Rabobank en ASN Bank en is een revolverend fonds. Dat wil zeggen dat het geld terugvloeit in het fonds, waardoor dit bedrag ook in de toekomst beschikbaar blijft voor Energiebesparende maatregelen. Het SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) is degene die voor de uitvoering zorgt en de leningen verstrekt namens het Nationaal Energiefonds.

De energiebespaarlening is een onderhandse jaarannuïteitenlening die alleen geldt voor eigen huizen bezitters. U kunt een bedrag lenen tussen de € 2.500,- en € 25.000,- tegen een aantrekkelijke vaststaande rente. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag is de looptijd zeven of tien jaar. Het geleende bedrag wordt in een bouwkrediet gestort en er kan tussentijds boetevrij afgelost worden.

Energiebespaarlening aanvragen?

Via de website www.energiebespaarlening.nl leest u alle uitgebreide informatie over de energiebespaarlening en hoe u deze kunt aanvragen.

Wilt u eerst meer informatie of een offerte voor het renoveren van uw kozijnen bij Bohaco? Neem contact op via 077-396 11 22.