Horren zijn producten waar we graag wat langer over nadenken. Zijn ze wel echt nodig? Bestellen we later? Nu staat de lente weer voor de deur en is het toch fijn als u ze in huis heeft. Er is namelijk niets zo fijn als een goede nachtrust en probleemloos ventileren in uw woning. Hoe bestelt u dan makkelijk horren? Wij leggen het graag uit.

Producten van Bohaco

In het assortiment zitten drie verschillende soorten horren: inzethorren, plissé hordeuren en hordeuren. Deze zijn alleen te bestellen als u ook ramen, deuren of schuifpuien van Bohaco hebt. De horren sluiten namelijk perfect aan bij onze kunststof en aluminium producten. De kleuren komen overeen en ze zijn makkelijk te monteren.

Horren op maat

Doordat u al bekend bij ons bent, achterhalen wij makkelijk de juiste maatvoering. Kiest u voor inzethorren of plissé hordeuren, dan vinden wij vaak de maten terug. Het kan zo zijn dat we u alsnog vragen om bij de inzethor de dagopening na te meten. Dit is voor ons een extra controle. Aan de hand van de juiste maatvoering stellen we een offerte op.

Kiest u voor hordeuren, dan meten we deze altijd na. De hordeur zit namelijk los van de door ons geplaatste kunststof of aluminium deur. Hierdoor kunnen wij geen maten uit ons systeem halen. Gaat u deuren renoveren? Overweeg dan ook meteen of u er graag een hordeur bij wilt plaatsen.

Dagopening meten
1. Open uw draaikiepraam.
2. Meet van links naar rechts (A) en boven naar beneden (B) de binnenzijde.
3. Noteer de maten en stuur ze door.

Keuze uit kleuren en het gaas

Horren zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren, passend bij uw kunststof of aluminium kozijnen of deuren. Daarnaast heeft u nog de keuze uit zwart of grijs gaas. Wij leveren standaard zwart gaas. Het zorgt ervoor dat u goed naar buiten kunt kijken. Daarnaast heeft het een betere UV-bestendigheid en langere levensduur dan grijs gaas. Het is ook mogelijk om uw hor te bestellen met een speciaal pollenwerend gaas, ideaal voor als u veel last heeft van hooikoorts. Het pollenwerend gaas is echter alleen toe te passen bij een vast hor, zoals een inzethor of hordeur.

Kan ik horren zelf monteren?

U kunt de horren niet zelf monteren. Voor de plissé hordeur en hordeur komen altijd monteurs. Bij een inzethor kunnen we ons voorstellen dat u denkt dit kan ik zelf. Toch levert het vaak problemen op. Zodra wij een inzethor plaatsen, moeten wij de kozijnen opnieuw stellen. Dit kunt u helaas niet zelf doen. Daarom is het advies om ook inzethorren door ons te laten monteren.

Wilt u horren bestellen?

Wanneer het gaat om inzethorren of plissé hordeuren kunt u de maten alvast opmeten en toesturen. Hordeuren zijn maatwerk. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch. Samen kijken we met u naar de mogelijkheden en maken we een passende offerte.

Contactformulier

  InzethorrenPlissé hordeurenHordeuren

  Toelichting

  Upload foto's of een document om uw bericht te verduidelijken.
  (Max. 3mb per bestand)  UW GEGEVENS

  Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief