Een aantal klanten van Bohaco deelt graag hun ervaringen met u. Zij waren zo tevreden over de dienstverlening en hun nieuwe producten dat ze graag hierover vertelden in een persoonlijk gesprek.

“We genieten iedere dag van het resultaat”

Toen Fam. Coolen uit Ell haar dakpannen vernieuwde, haalde zij het afdakje boven de voordeur weg. Dit maakte de voordeur in verhouding tot de rest van het huis wat klein. Daarom gingen zij op zoek naar een grotere voordeur met een hardstenen omlijsting. Een tip leidde ze naar Bohaco.

“We hebben bewust gekozen voor aluminium. We waren op zoek naar een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal, omdat het op die plek veel zon en regen te verduren krijgt. Het klussenbedrijf dat ons tipte, had vaker met Bohaco gewerkt. Ze hadden goede ervaringen op het gebied van degelijkheid van het materiaal en het nakomen van de afspraken.”

 “Het advies van de verkoper was goed. Met zijn hulp hebben we een voordeur samengesteld die aan onze wensen en eisen voldeed.  We kregen duidelijke uitleg en advies over de verschillende keuzes voor kleur en laksoorten. Het inmeten, plaatsen en afwerken is allemaal goed verlopen en door vakbekwame mensen uitgevoerd. Het totaalpakket van Bohaco heeft gezorgd dat we erg tevreden zijn. Een mooi en kwalitatief goed product, in combinatie met goede begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden.”

 “We genieten iedere dag weer van het mooie resultaat. Het heeft ons huis een mooi nieuw aangezicht gegeven. We bevelen het iedereen aan!”