De wintermaanden zijn van start, de eerste sneeuw is alweer gevallen en de temperatuur komt overdag net boven het vriespunt. Met dank aan de duurzame producten van Bohaco zit u er toch warm bij. Graag geven wij u enkele wintertips om ook in de winter optimaal te profiteren van uw Bohaco producten.

Wintertip 1: Let op met het openen van uw elektrisch bediende rolluiken.

Heeft u elektrisch bediende rolluiken? Wees dan in de wintermaanden voorzichtig met het openen van uw rolluiken. Door vorst en/of sneeuw kunnen deze vastgevroren zitten, met als gevolg dat uw rolluik niet omhoog of omlaag gaat. Het is daarom van belang dat u het rolluik eerst laat ontdooien en het daarna voorzichtig probeert. Bij nieuwe elektrisch bediende rolluiken kunt u kiezen voor een slimme motor welke een vastgevroren rolluik én sneeuw herkent. Deze slimme motor werkt op kracht waardoor deze afslaat bij vastlopen, het rolluik gaat dan niet volledig omhoog of omlaag.

Wintertip 2: Een raam open maar er toch warm bijzitten? Gebruik de winterstand.

Vindt u het ondanks de kou toch fijn om op uw slaapkamer het raam op een draaikiepstand open te laten staan? Bohaco heeft op de meeste kunststof kozijnen vanaf 2014 een zomer- én winterstand zitten. Wij leggen u graag uit hoe u deze stand kunt aanpassen. Bekijk hier hoe u de zomer- en winterstand op uw draaikiepraam zet.

Wintertip 3: Beslagen ramen aan de buitenzijde is met dit weer niet vreemd.

Met deze koude temperaturen kan het voorkomen dat uw ramen ’s ochtends aan de buitenzijde zijn beslagen. U vraagt zich misschien af: ”Hoe kan dat nu? Ik heb toch dubbel glas of HR++ glas. Isoleren mijn kunststof kozijnen of aluminium kozijnen dan wel voldoende?” Wij leggen u graag uit hoe dit komt.

Gratis advies op een moment dat het u schikt?

Heeft u na het lezen van deze wintertips vragen hebben over uw Bohaco producten, of bent u zich nog aan het oriënteren op de mogelijkheden die er bij uw woning mogelijk zijn? Onze adviseurs helpen u graag. Maak vrijblijvend een afspraak, bij u thuis of in de showroom.

Wilt u meer van dit soort artikelen lezen en op de hoogte blijven van trends rondom ramen, deuren, serres en zonwering? Volg ons via FacebookInstagramPinterest of abonneer u op onze nieuwsbrief.