VACATURE: VERKOOPMEDEWERKER

Wegens groei zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers voor onze showrooms. Heb jij een commerciële drive en communiceer je gemakkelijk? Inspireer en overtuig jij mensen op een natuurlijke manier? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als verkoopmedewerker geef je advies en verkoop je kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering aan particulieren. Je doel is om omzetgroei te realiseren, je middel is goede en klantvriendelijke advisering. Dit doe je zowel bij de klanten aan huis om de situatie te bekijken, als in de showrooms waar je alle producten bij de hand hebt. Je werkt zelfstandig maar wel in een team van verkopers. Het werkgebied wordt in overleg bepaald en beslaat een gedeelte van Noord- en Midden Limburg en Zuidoost Brabant. Het betreft een fulltime werkweek waarvan de zaterdag (10.00-16.00 uur) een vast onderdeel is. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Het voeren van advies- en verkoopgesprekken;
  • Het geven van productinformatie;
  • Het opstellen en uitbrengen van offertes;
  • De showroom aantrekkelijk en representatief houden.

WIE ZOEKEN WIJ?

We zoeken een verkoopmedewerker met commerciële ervaring. Bij voorkeur ervaring in de verkoop van maatwerk producten aan particulieren. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. Technisch inzicht is een pre. Verder heb je een proactieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed.

WIE ZIJN WIJ?

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al ruim 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een waar merk in de particuliere markt met vier vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group, een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie? Solliciteer dan vandaag nog! Solliciteer snel en eenvoudig via deze pagina of stuur je sollicitatie naar de afdeling HR t.a.v. Tessa Driessen via vacature@hanssengroup.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Tessa Driessen via: 077 – 326 86 39

Solliciteren