Showroom opruiming – Profiteer nu van hoge kortingen!

Weg met oud, tijd voor nieuw! Want we maken plaats voor de nieuwe trends en collectie van 2020. Daarom organiseert Bohaco een showroom opruiming in de showrooms Meijel, Weert, Geleen en Den Bosch op vrijdag 27 & zaterdag 28 december én van donderdag 2 t/m zaterdag 4 januari. Zo maken wij de sfeervolle dagen rondom kerst en nieuwjaar wel héél aantrekkelijk!

U profiteert van hoge kortingen op showroommodellen:
  • Voordeuren
  • Zonwering
  • Overkappingen
  • Kunststof ramen
  • Aluminium ramen
  • Serres

We laten onze klanten graag de meest uitgebreide opties zien in onze showrooms. Daarom is een showroommodel vaak in een zeer luxe uitvoering. Daarnaast zijn ze meestal uitgerust met allerlei accessoires.

Dus met een investering in een showroommodel koopt u de meest complete uitvoering, met een vriendelijk prijskaartje. De kortingen lopen immers op tot zelfs 80%!

Waar & wanneer?

Proef de sfeer van de feestdagen en laat u adviseren. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers tijdens onze showroom opruiming! Maar ook kunt u tijdens deze dagen ook terecht voor informatie en advies rondom een aanstaande renovatie van uw kozijnen, nieuwbouw of verbouw!

Vrijdag 27 december van 10:00-17:00 uur
Zaterdag 28 december van 10:00-17:00 uur

Donderdag 2 januari van 10:00-17:00 uur
Vrijdag 3 januari van 10:00-17:00 uur
Zaterdag 4 januari van 10:00-17:00 uur

In de showrooms: Den Bosch, Meijel, Weert en Geleen. Let op: Showroom Waalwijk is gesloten.

Benieuwd? Zie onderstaand enkele showroommodellen:
Aluminium ramen
Kunststof ramen
Serres/overkappingen
Aluminium voordeuren
Kunststof voordeuren
Zonweringen

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Sinds 2 september van dit jaar is er weer een Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Daarmee is er een flink bedrag beschikbaar voor energiebesparende maatregelen om woonhuizen energiezuiniger te maken. Ook het vervangen van uw oude, vaak slecht isolerende en om onderhoud vragende kozijnen valt hieronder. Vervangt u uw oude houten kozijnen met enkel glas of eerste generatie dubbel glas door nieuwe kozijnen met HR++ glas? Dan realiseert u een enorme besparing aan stookkosten. In combinatie met de besparing in schilderkosten én de huidige subsidie, is vervangen nu dus extra aantrekkelijk. De adviseurs van Bohaco geven informatie over de mogelijkheden en voorwaarden. Wilt u vooraf al meer informatie, lees dan dit artikel over de subsidie.

Mis niet langer onze aanbiedingen of nieuws over trends rondom ramen, deuren, serres en zonwering! Volg ons via FacebookInstagramPinterest of abonneer u op de nieuwsbrief.