Zaterdag 29 juni aanstaande stellen wij de deuren van onze kunststof kozijnenproductie in Panningen open voor het grote publiek. Deze open dag vindt plaats precies 40 jaar na de eerste opening van Bohaco (Bouw Hanssen Compagnons) in Meijel, waarmee wij in 1979 naam vestigden.

Bohaco startte als klein familiebedrijf met de inkoop en montage van kunststof en aluminium kozijnen voor particulieren.  Van hieruit ontwikkelde we, dankzij groei en overnames, in de afgelopen decennia tot de Hanssen Group, een toonaangevende speler in de kozijnenbranche voor de particuliere en zakelijke markt. De geplande open dag van de kozijnenproductie is uniek. Met de hoge automatiseringsgraad en verregaande procesoptimalisatie mogen we ons rekenen tot de modernste wereldwijd. Een bezoek aan de fabriek was daarom voorbehouden aan kleine gezelschappen onder begeleiding van de directie.

Reden om nu toch een open dag te organiseren, is de veelgehoorde verbazing en bewondering die de incidentele bezoekers uitspreken. Wat hun opvalt is een opgeruimde en strak georganiseerde productie, de grootschaligheid en hoge automatiseringsgraad. Ook de nadrukkelijke keuze voor duurzaamheid door gescheiden afvalstromen en toepassing van warmtepomp krijgt veel waardering van bezoekers. Wat medewerkers en eigenaars als vanzelfsprekend ervaren, blijkt voor buitenstaanders uniek.

Daarom stellen wij in het 40 jarig jubileumjaar de kunststof kozijnenproductie open voor publiek. Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Wij vertellen het u graag.

Locatie

Maasbreeseweg 3, Panningen

Wanneer

Zaterdag 29 juni 2019 van 13:00-17:00 uur

Niets missen van al het nieuws? 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op: FacebookInstagram, of Pinterest