U bent op zoek naar Knipping de Laat?

U bent op zoek naar Knipping de Laat? Dan moeten wij u helaas teleurstellen. Het bedrijf Knipping de Laat was jarenlang gevestigd met een vestiging aan de Aalsterweg in Eindhoven en op het Rondven in Maarheeze, maar werd in 2008 failliet verklaard. Wanneer u  Knipping producten van een failliet bedrijf in uw huis heeft, dan heeft u bij eventuele servicegevallen een probleem. Het failliete bedrijf kan immers geen service meer verlenen aan haar producten. Ook veel andere bedrijven zullen in veel gevallen geen hulp kunnen bieden.

Daarom helpt Bohaco waar mogelijk. Afhankelijk van het product en de soort klacht kunnen wij aangeven of we u van dienst kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis staat de service van Bohaco gelijk aan betrouwbaarheid en vakkundigheid. Vul hiernaast uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw probleem, eventueel vergezeld van enkele foto´s.

Reparatiekosten

Aan service-verlening en reparaties van Bohaco zijn voor niet-klanten altijd kosten verbonden. Onze service-monteur geeft indien gewenst vooraf een indicatie van de kosten. Besluit u niet tot reparatie van uw Knipping producten over te gaan? Dan betaalt u enkel voorrij- en onderzoekskosten. Meer informatie hierover ontvangt u na het invullen van het service-formulier.


  Bericht

  Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief

  Upload eventueel foto's of een document om uw bericht te verduidelijken.
  (Max. 3mb per bestand)


  Voormalige Knipping de Laat showroom

  Als u naar de vestiging in Meijel belt is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Bohaco als telefoniste en service medewerkster.

  Een leuke afwisselende baan waarbij ik vaak het eerste aanspreekpunt ben voor de klanten. Niet alleen omdat ik de telefoon beantwoord, maar ook de klanten mag verwelkomen in onze showroom in Meijel. Doordat de meeste collega’s al vele jaren bij Bohaco werken, is er enorm veel ervaring en vakkennis binnen het bedrijf waar ik graag gebruik van maak.

  Ine Verhaag

  Telefoniste en service medewerkster, Bohaco Meijel