Ben jij de zonwering monteur die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar monteurs die ons team komen versterken. Heb jij technisch inzicht en ligt secuur werken in jouw aard?

WAT GA JE DOEN?

Dagelijks wordt er vanuit standplaats Meijel vertrokken richting de klant. Dit met name in Zuid-Nederland. Je bent een aanvulling om ons montageteam met de focus op zonwering. Hierbij kun je denken screens, rolluiken, serrezonwering en zonneschermen. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Demonteren van bestaande zonwering;
  • Monteren en installeren van het nieuwe zonweringsproduct;
  • Aansluiten en in/afstellen van de domotica;

Wanneer je klaar bent ga je weg bij een tevreden klant en op naar de volgende klant. Als monteur ben je daarbij het visitekaartje voor het bedrijf. Op het einde van de dag kom je terug in Meijel en maak je de bus klaar voor de volgende dag.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn opzoek naar iemand die weet van aanpakken, met interesse in domotica. Als monteur kom je bij onze klanten thuis. We zoeken daarom een klantgerichte en vriendelijke monteur die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Werkervaring met zonwering of in de kozijnenbranche is mooi meegenomen.

Wij zijn in principe op zoek naar een fulltime medewerker. Wil jij echter een dag in de week minder werken om bijvoorbeeld als familiemens ook zorgtaken in te vullen, dan is 32 uur werken bespreekbaar. Of ben jij ZZP’er en wil je graag je werkzaamheden uitbreiden? Ook dan zijn wij op zoek naar jou.

WIE ZIJN WIJ?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We bieden je een functie (32-40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog online via onderstaand sollicitatieformulier. Ben je ZZP’er en wil je graag je werkzaamheden uitbreiden? Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Sabine Wijhers via: 077 – 326 86 39.

“Ik ben nu 3 jaar bij werkzaam bij Bohaco als monteur. Mijn werk houdt in het monteren van aluminium en kunststof kozijnen en deuren, overkappingen, serres, rolluiken en zonweringen. Het leuke aan mijn monteur job, is de afwisseling in het werk, het contact met de klanten, de afwisseling van binnen/buiten werken, het zelfstandig werken en oplossingen zoeken voor onvoorziene zaken.”

“Als werkgever geeft Bohaco je de kans om het vak te leren. Tijd is natuurlijk heel belangrijk tegenwoordig, maar het product staat bij Bohaco voorop. Als monteur probeer ik altijd 100% kwaliteit te leveren.”

Arjan

Monteur

SOLLICITEER NU ONLINE:

    Let op, velden met een * zijn verplicht.