Een aantal klanten van Bohaco deelt graag hun ervaringen met u. Zij waren zo tevreden over de dienstverlening en hun nieuwe producten dat ze graag hierover vertelden in een persoonlijk gesprek.

“We wilden kozijnen met houtnerf en Bohaco kon die voor ons maken.”

Mevr. Levels bij haar nieuwe kunststof schuifpui van Bohaco

“Vanwege het gemakkelijke onderhoud en het gebruikscomfort hebben we bewust gekozen voor kunststof. De kozijnen die we hadden waren niet slecht, maar we waren vooral het verven moe. Bovendien wilden we graag overal dubbel glas, voor betere isolatie.

Bohaco ligt bij ons in de buurt en heeft toch altijd een goede naam gehad. En bekenden van ons hadden ook kozijnen van Bohaco. Een houtnerf in de kozijnen was voor ons wel een voorwaarde. Dat hadden we in een reclamefolder van een andere aanbieder gezien en vonden we erg mooi. Bohaco kon deze gelukkig maken.

Onze keuze voor Bohaco is goed bevallen. Alles werd helder uitgelegd en samen bekeken we wat het beste bij ons huis paste. Hun medewerkers houden zich aan de afspraken en werken goed en netjes.

Het comfort dat we hebben is groot; de kozijnen functioneren heel soepel. En door het dubbel glas hoor je nu veel minder straatgeluiden.”

Mevr. Levels uit Neer (Limburg)