Een aantal klanten van Bohaco deelt graag hun ervaringen met u. Zij waren zo tevreden over de dienstverlening en hun nieuwe producten dat ze graag hierover vertelden in een persoonlijk gesprek.

“De kwaliteit is zonder meer goed”

Mevrouw Hermsen uit Waalre verbouwde haar woning voor een grotere keuken, een bijkeuken en extra ruimte. Uitgangspunt was veel licht en een rechtstreekse verbinding met het terras. Ze koos voor aluminium schuifpuien van Bohaco.

“Aluminium is voor mij een duurzaam product. Geen schilderwerk en de kozijnen maak ik schoon bij het ramenwassen. De keuze voor Bohaco was niet moeilijk. Ik heb 25 jaar positieve ervaring met de producten van Bohaco, bovendien bleek de offerte bij vergelijk met een andere leverancier lager uit te vallen.

Het advies dat ik kreeg was goed. Duidelijke uitleg over voor- en nadelen van de verschillende producten. Ook had de adviseur tips voor het realiseren van mijn wensen binnen het gewenste budget. Bohaco meette de kozijnen in voor de correcte maatvoering. De producten werden geplaatst en netjes afgewerkt op de afgesproken dagen. De communicatie tussen de medewerkers onderling en met mij als klant verliep goed en plezierig.

Ik geniet dagelijks van het licht in huis en het gemak van de schuifdeuren. Dankzij de screens is het bij warm weer comfortabel in huis. Ik beveel Bohaco aan bij mensen in mijn omgeving, omdat de kwaliteit van het product en de service, ook jaren later, zonder meer goed is.”