Een aantal klanten van Bohaco deelt graag hun ervaringen met u. Zij waren zo tevreden over de dienstverlening en hun nieuwe producten dat ze graag hierover vertelden in een persoonlijk gesprek.

“Ik heb bewust gekozen voor een kunststof voordeur vanwege de voordelen”

De oude voordeur van Mevrouw Bokhoven uit Waalwijk was aan vervanging toe. “Hij had veel kieren en enkel glas. Hierdoor was het in de winter koud en in de zomer warm.” Ze liet Bohaco een nieuwe kunststof voordeur plaatsen.

“Ik heb bewust gekozen voor een kunststof voordeur vanwege de voordelen. Nooit meer schilderen én gemakkelijk schoon te maken. Ik had al eerder producten gekocht bij Bohaco en was hier erg tevreden over. De adviseur van Bohaco luisterde goed naar mijn wensen en de montage verliep heel soepel.

De nieuwe voordeur laat geen tocht meer door en ik heb veel minder last van geluiden van buiten. En ook bij het warme weer is gebleken dat de deur de hitte perfect buiten houdt. Ik beveel Bohaco zeker aan. Ze hebben een goede service en het eindresultaat is perfect!”