Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een medewerker Technische Dienst. Hier maak je samen met je collega’s een kwaliteitsproduct voor de Nederlandse markt. Werk je graag in een moderne productieomgeving en ben jij een techneut die wilt meebouwen aan het succes van onze organisatie? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het in optimale stand brengen en houden van alle machines en het gebouw. Werkzaamheden die hier o.a. tot behoren zijn:

  • Verrichten van onderhoud-, reparatie-, revisie-, of installatiewerkzaamheden;
  • Het in optimale staat brengen en houden van de technische installaties;
  • Het inventariseren, plannen, coördineren en organiseren van alle technische (onderhouds)werkzaamheden;
  • Meedenken in processen en verbeteringen aandragen waar nodig.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je minimaal een afgeronde technische Mbo-opleiding en werktuigbouwkundig inzicht. Je hebt al eens eerder in en productieomgeving gewerkt en ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektronica. Verder ben je een teamplayer maar kun je ook goed zelfstandig werken. In het werken ben je proactief en nauwkeurig.

Wie zijn wij?

Hanssen Meijel is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling P&O t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.