Met de zomer op komst en de warme temperaturen in het vooruitzicht denkt u alvast na over hoe u het hoofd koel houdt. Hoe weert u de zon het beste uit uw woning? Zorgt de lichtstraat toch wel voor veel warmte in de aanbouw? Of is er onvoldoende schaduw op uw terras? Ook op het gebied van zonwering, biedt Bohaco allerlei oplossingen. Speciaal voor u brachten we de noviteiten van 2018 in kaart.

Knikarmschermen

Na de zomermaanden lanceert het topmerk Weinor een nieuw knikarmscherm genaamd Kubata. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze zonwering een kubistische vorm. Door zijn strakke vormgeving sluit dit zonnescherm perfect aan bij de wensen van liefhebbers voor strakke lijnen en moderne vormen. De maximale afmeting bedraagt 6,5 x 4 meter. Bovendien is de Kubata vanbinnen uitgerust met een afwateringssysteem. Hierdoor is het doek bij gesloten cassette beschermd tegen binnendringend vocht. Om de sfeer op uw terras compleet te maken, kiest u voor LED-spots die in de cassette ge√Įntegreerd zijn.

Weinor Kubata   Weinor Kubata

Serre zonwering

WGM Top ‚Äď de bovengemonteerde zonwering

Met de Weinor WGM TOP geniet u ook tijdens hoge buitentemperaturen van uw serre of terrasoverkapping. Daarnaast is de WGM Top ook geschikt voor lichtstraten. Met een maximale afmeting van 6,5 x 6 meter is de WGM Top uitermate geschikt voor grote afmetingen. Door haar slanke en moderne design breidt u uw woning uit met een stijlvol element. De WGM Top is in OptiStretch-uitvoering verkrijgbaar. Daarbij wordt het doek aan vier zijdes gespannen. Het voordeel: een strakkere doekstand en geen lichtinval aan de zijkanten. Een groot voordeel van de WGM Top is deze tot windkracht 6 zijn mannetje staat! Zo blijft u ook bij sterke wind genieten van schaduw.

WGM TOP   WGM TOP

Sottezza II ‚Äď de ondergemonteerde zonwering

Een echte sfeermaker ook als het om techniek gaat. Deze ondergemonteerde zonwering biedt u de mogelijkheid om uw overkapping van extra sfeer te voorzien met sfeervolle LED-verlichting. De slanke, mooi gevormde constructie zorgt voor een toevoeging aan uw overkapping. Een grote keuze aan framekleuren en doeken brengen een huiselijke sfeer onder de terrasoverkapping of serre, precies naar uw wensen. De Sottezza II is net zoals de WGM Top ook verkrijgbaar met OptiStretch voor een strakker doek en geen lichtinval aan de zijkanten.

Sottezza II   Sottezza II

Plaza Viva

Vorig jaar gelanceerd en meteen een hardloper! Deze zeer stijlvolle overkapping is te verkrijgen tot een maximum van 6 meter breed en 5 meter diep. De Plaza Viva zorgt voor terrasgenot bij ieder weertype. Het scherm past met haar moderne en slanke design aan iedere huisgevel en met de enorme keuze uit de aantrekkelijke zonweringdoeken geeft u uw terras vorm naar uw wensen. Ook bij winderig weer is de Plaza Viva uiterst stabiel; tot windkracht 6 kan deze uitgeschoven blijven. Kies voor OptiStretch en u heeft geen lichtinval meer door de kieren. Bovendien beweegt het doek bij wind hierdoor niet op en neer. Ook tijdens een regenbui blijft u rustig onder de Plaza Viva zitten. Het doek is waterdicht en dankzij de telescoopstaander loopt het regenwater gemakkelijk weg. De Plaza Viva nog sfeervoller maken? Kies dan voor ge√Įntegreerde LED verlichting. Er ook nog warmpjes bijzitten? Kies dan voor het verwarmingssysteem Tempura.

Plaza Viva   Plaza Viva

Nieuwe doekcollectie

Begin 2018 presenteerde Weinor haar nieuwe doekcollectie. Een moderne en veelzijdige collectie van acryl en polyester doeken met in totaal 143 kleurechte dessins. De collectie bestaat uit diverse soorten trendkleuren zoals grijs en beige maar ook de bekende gekleurde doeken zijn verkrijgbaar. Wilt u een doek met krijtstrepen, lijnen, fijne of grove structuren of toch liever blokstrepen? Voor iedere smaak en stijl is er wel een passend doek. De doeken van Weinor hebben een hoge kleurechtheid doordat deze tijdens het spinproces tot in de vezel zijn gekleurd, hierdoor blijft het doek duurzaam en briljant van kleur.

Doekcollectie Weinor 2018

Tempura ‚Äď verwarmingssysteem

Er warmpjes bijzitten onder uw overkapping? Kies voor een Tempura warmtestraler. De Tempura is achteraf onopvallend aan de gevel van uw woning te monteren.  De Tempura is verkrijgbaar in een moderne kubistische vorm of in een klassieke ronde vorm.

Weinor Tempura Kubistisch

Gratis advies op een moment dat het u schikt?

Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden in uw woning. Maak vrijblijvend een afspraak, bij u thuis of in de showroom.

Wilt u meer van dit soort artikelen lezen en op de hoogte blijven van trends rondom ramen, deuren, serres en zonwering? Volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest of abonneer u op onze nieuwsbrief.