Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een Calculator, ben jij de gemotiveerde collega die wij zoeken?

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben jij verantwoordelijk voor de calculatie van kunststof gevelelementen voor projecten. Het betreft nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw én utiliteitsbouw.

De calculaties maak je aan de hand van het bestek en tekeningen. Rekening houdend met de voorschriften vraag je onder andere prijzen aan, verwerk je de gegevens in de calculatiepakketten en verzorgt de complete offerte. Je rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur.

Wie zoeken wij?
  • HBO werk en denkniveau (Bouwkunde achtergrond)
  • Goed kunnen plannen
  • Nauwkeurig en accuraat
  • Goed in teamverband kunnen werken
Wie zijn wij?

De Jong Rutten is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog!

Stuur je sollicitatie aan: vacature@hanssengroup.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marijke Joosten via tel. 077-326 86 39.

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures