Voor onze showroom in Waalwijk zijn wij op zoek naar een bouwkundig accountmanager. Kun jij op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen inspireren en overtuigen? En ben jij een proactieve durver die wil scoren en groeien? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je voorziet (potentiële) klanten van advies op maat op het gebied van kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Dit kan bij de klant thuis zodat je de situatie meteen kunt bekijken of in de showroom waar je alle producten bij de hand hebt. Je bent bouwkundig accountmanager in de regio Waalwijk voor Bohaco. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Het voeren van verkoopgesprekken;
  • Geven van productinformatie en advies;
  • Opstellen en uitbrengen van offertes;
  • Het bijwonen van verkoopvergaderingen;
  • Oog hebben voor de uitstraling van de showroom;
  • Je bent het aanspreekpunt van de overige huurders in het pand.

De werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag, waarbij showroom Waalwijk geopend is op woensdag t/m zaterdag. Op dinsdag is showroom Waalwijk op afspraak geopend.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende bouwkundig accountmanager die ervaring heeft met de verkoop in maatwerk producten aan particulieren. Affiniteit met de bouwsector en technisch inzicht zijn een must. Verder heb je een overtuigende en zelfstandige instelling en ben je commercieel en communicatief sterk.

Wie zijn wij?

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen,deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een waar merk in de particuliere markt met zes vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group, een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog!

Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Marijke Joosten via tel. 077-326 86 39.

Solliciteer nu online:Upload hier je CV in Word of Pdf.
(Max. 3mb per bestand)

Motivatie

Ja, ik ontvang graag de Bohaco nieuwsbrief