De Hiltho is een regionale lifestyle beurs die iedere vier jaar plaats vindt in Horst (Noord-Limburg). Bedrijven rondom de thema’s wonen, buitenleven, culinair, shoppen, vakantie en gezondheid presenteren zich aan u. Er is entertainment, live-muziek en gezellige terrassen. Bohaco is een graag geziene gast op deze druk bezochte beurs en zal ook dit jaar tijdens het 50-jarig bestaan van het event, weer deelnemen. U vindt Bohaco in het Peel en Maas paviljoen op standnummer B2.52.

Wanneer?

Vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017

Waar?

Kasteelpark ter Horst in Horst (Noord-Limburg)

Meer info:

www.hiltho.nl

Win 4 gratis entreekaarten voor de Hiltho!

Wanneer u de Facebook pagina van Bohaco bezoekt en deelneemt aan de actie, dan maakt u tot woensdag vier oktober kans op 4 gratis entreekaarten! Doe snel mee en misschien gaat u wel een gezellig een gratis dagje naar de beurs met uw gezin, familie of vrienden?

Bezoek de Bohaco stand en win een sieraad!

Op de Hiltho maakt u kans op een leuke prijs van Bohaco in samenwerking met onze buren op de beurs Chic & Choc.

Onder het motto: ” Een sieraad voor uw woning, een sieraad voor u!”; maakt u kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 100,- van deze Byouterie.

Wat moet u hiervoor doen? Kom naar de Bohaco stand, raadt wat het kozijn weegt en laat uw gegevens achter. En wie weet bent u de gelukkige winnaar!