Bohaco maakt ramen, deuren en serres. Dit is niets bijzonders, zo zijn er meer, maar Bohaco zelf is wel bijzonder. Dat komt voor een belangrijk deel door de manier van werken, de gebruikte materialen en de omgang met klanten .

Eerlijk en betrouwbaar advies
Indien u interesse heeft, kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis of in de showroom. Onze verkoper kan dan al uw vragen beantwoorden over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Inmeten met ’n hart voor precisie
Nadat uw eisen en wensen zijn omgezet in een opdracht, wordt er een afspraak gemaakt om bij u thuis te komen opmeten. Zodra het nodige opmeetwerk is verricht zullen de verkregen gegevens aan de afdeling werkvoorbereiding worden overgedragen.

Werken aan een optimaal eindresultaat
De afdeling werkvoorbereiding zal eerst het werk inplannen. Hierbij wordt geïnventariseerd welke materialen er nodig zijn, hoe het product gefabriceerd dient te worden en hoeveel tijd dit alles in beslag zal nemen. Vervolgens wordt het werkplan tot in detail uitgewerkt. Het gaat hierbij vaak om tekenwerk en soms ook om het aanvragen van een bouwvergunning (bij  serres). Vervolgens worden de productiepapieren uitgedraaid. De benodigde materialen worden besteld of er wordt gereserveerd in de voorraad.

Productie met maatwerk in detail 
Zodra alle materialen binnen zijn en het werk voor productie ingepland is, wordt begonnen met de fabricage. Is de order gereed dan wordt deze in een opslaghal klaargezet. De dag voordat een montageteam de Bohaco producten bij u komt monteren wordt de aanhanger geladen met de producten en het bijbehorende glas

De monteurs gaan met zorg te werk
Op een van tevoren overeengekomen tijdstip zullen de monteurs van Bohaco de bestelde producten bij u komen plaatsen. Op de dag van montage hoeft men alleen de aanhanger aan de montagebus te koppelen, naar u toe te rijden en de Bohaco producten te monteren. Als de producten gereed zijn, zal een van de monteurs met u het werk controleren. Pas als alles naar wens is gaan de monteurs naar huis. U achterlatend als een tevreden klant.