Kunststof Kozijnen

Aluminium kozijnen – duurzaam en individueel design

Aluminium kozijnen van Bohaco bieden uitgebreide mogelijkheden voor individueel design, zijn zeer duurzaam en bieden veiligheid. Ramen zijn karakteristiek voor de uitstraling van uw woning. De aluminium profielen waaruit de kozijnen zijn opgebouwd, bieden uitgebreide constructietechnische mogelijkheden voor architectonisch design. Voor optimale inbraakpreventie is ieder aluminium kozijn uitgerust met het beste hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

Voordelen aluminium kozijnen:

  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Verkrijgbaar in maar liefst 300 RAL kleuren en diverse soort structuurlak
  • Uniek design bij moderne nieuwbouw of renovatie oude stalen kozijnen
Bel of mail mij terugBezoek showroom

Doe inspiratie op en bekijk referenties voor aluminium kozijnen

Profielen aluminium kozijnen

De onderhoudsvriendelijke aluminium profielen waarvan Bohaco haar kozijnen maakt zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van slanke en moderne tot traditionele en diepe raamprofielen.

Het traditionele aluminium raam geeft met zijn vlakke profiel uw woning een mooie uitstraling. Hoewel deze ramen vooral worden toegepast in moderne en eigentijdse architectuur, komen zij bij alle woonstijlen goed tot hun recht.

Verdiepte aluminium kozijnen van Bohaco geven uw woning een mooie uitstraling en komen bij ieder type woning optimaal tot hun recht.
Bij renovatie van oude stalen ramen kunt u kiezen voor de aluminium staal-look ramen van Bohaco. Zo zorgt u ervoor dat de ramen optimaal aansluiten bij de moderne uitstraling van uw woning en geniet u van comfort. Ook in bepaalde nieuwbouw situaties komt de staal-look perfect tot zijn recht.

Misschien bent u ook op zoek naar:

KOMO

KOMO product certificaat

Kunststof en aluminium ramen, deuren en serres van Bohaco voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets mogen deze producten het KOMO keurmerk dragen. Dit betekent dat zij uitvoerig getest zijn op alle belangrijke onderdelen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw ramen en deuren!

Lees meer